CSM Reșița – U Craiova pe „Ion Oblemenco”, iarbă proaspătă pe „Mircea Chivu”!

Rosso-nerii au refuzat (dez)avantajele statutului de gazdă pe care îl primiseră pentru meciul din șaisprezecimile Cupei României la fotbal, preferând să înfrunte campiona unei mari iubiri la ea acasă, pe unul din cele mai frumoase stadioane din România.

Programat a se disputa în nocturnă, meciul dintre CSM Reșița și Universitatea Craiova ar fi presupus cheltuieli semnificative pentru clubul din Valea Domanului ca acesta să se joace pe „Mircea Chivu”. De ordinul zecilor de mii de euro! Undeva la vreo 70.000! O sumă mult prea mare pentru a fi acoperită din prețul biletelor, chiar și în condițiile unui stadion arhiplin. „Dan Păltinișanu” din Timișoara ar fi fost o altă opțiune, dar și aceasta ar fi adus mai multe cheltuieli decât avantaje. S-a ajuns într-un final pe „Ion Oblemenco”. Practic, CSM rămâne gazdă doar pe hârtie, oltenii fiind cei care joacă la ei acasă.

Am ales cu mintea, nu cu sufletul. Mi-aș fi dorit să jucăm în Valea Domanului, să bifăm primul meci în nocturnă la Reșița, dar efectiv nu am avut de ales. Nevoile noastre sunt cu totul altele acum, avem un gazon care trebuie neapărat înlocuit, refăcută toată infrastructura, și atâtea altele. Am făcut toate eforturile posibile, m-am folosit și eu, și domnul primar de toate pârghiile pentru a schimba ora de desfășurare a partidei, astfel încât să putem juca la Reșița, la o oră care să nu necesite instalație de nocturnă. Nu a fost posibil și atunci am preferat varianta Craiova, care ne va aduce și încasări în valoarea de mininum 25.000 de euro. Cu ce venituri am mai realizat noi, schimbăm în vară gazonul. E mult mai important. Pentru susținătorii noștri punem la dispoziție câteva autocare pentru a face deplasarea la Craiova”, a precizat pentru expressdebanat.ro președintele CSM Reșița, Cristian Bobar.

Galeria rosso-nerilor a anunțat că nu va face deplasarea în Bănie. Motivul e unul aberant. Protestează împotriva postului de televiziune Digi Sport, pe motiv că nu a fost de acord cu schimbarea orei de disputare a jocului. Atașamentul față de club înseamnă altceva, dar cu siguranță meciul va fi urmărit de fanii CSM-ului cu pumnii strânși în fața micilor ecrane. În format HD!

Partida CSM Reșița – Universitatea Craiova se joacă miercuri, de la ora 18.45.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/