CSM Reșița s-a reunit în Valea Domanului. Start spre promovare!

explo 1000x200

CSM Reşiţa s-a reunit luni după-amiază, în Valea Domanului, cu unele noutăţi în lot. La primul apel din 2017 au răspuns 23 de jucători, care au efectuat un antrenament fizic pe pista stadionului „Mircea Chivu”.

Au lipsit motivat pentru că aveau examene la facultate, George Beloescu şi Dragoş Ţoţu, dar care și/au făcut turele de alergare înainte de reunirea oficială, de la ora 16. Noutăţile din lotul pregătit de Leontin Doană sunt Fabian Himcinschi, Cristi Poiană şi Marius Călin, de asemenea în pregătiri aflându-se şi un fundaş sârb, cu veleităţi de atacant, care ar putea face obiectul unui transfer la echipa din Valea Domanului. CSM Reşiţa se va pregăti pe plan local în această perioadă, urmând să susţină şi două jocuri de verificare. Primul dintre ele va fi sâmbătă, 21 ianuarie, pe terenul sintetic, contra unei echipe din Liga a IV-a Timiş.Apoi va veni cel mai tare amical al iernii, cu formaţia de primă ligă ACS Poli Timişoara, meci ce va avea loc joi, 26 ianuarie, de la ora 14:30, posibil chiar pe terenul mare, cu gazon natural, la solicitarea formaţiei de pe Bega. După care rosso-nerii vor pleca în cantonament în stațiunea Băile Herculane, până pe 4 februarie.

„Am început pregătirile astăzi, le vom continua pe plan local până în data de 26, după care vom pleca într-un stagiu de pregătire centralizat la Băile Herculane, până în data de 4 februarie. Gândurile pentru acest an este să avem rezultate cât mai bune, obiectivul este locul 1-6, dacă putem să promovăm, normal că nu ne dăm la o parte. Sperăm să ne pregătim cât mai bine, să nu intervină accidentări în această perioadă, întrucât este o perioadă destul de importantă pentru jucători. Dacă pierd pregătirea de iarnă, e greu să mai revii la o condiţie optimă pentru a face faţă returului. Din lotul nostru au plecat deocamdată doi jucători, Vichente Marcu şi Alexandru Ciucur, şi au venit, dintre cei care au şi semnat deja cu echipa noastră, Poiană, Himcinschi şi Călin. Au mai venit în pregătri cu noi, Maria, un jucător U19, Chira, care au mai jucat aici, la Metalul Reşiţa, în Liga a II-a. A mai venit în probe şi un sârb, Predrag Obradovic, care poate juca fundaş central sau atacant”, a spus antrenorul Leontin Doană.

În privința șanselor de promovare, tehnicianul rosso-nerilor este optimist: „Sunt şanse, din moment ce suntem la două puncte de locul I. Rezultatele au fost de partea noastră, am pierdut primul loc în ultima etapă a turului, când am fost învinşi de Poli şi Sebişul a câştigat acasă.”

 

banner 970 x 250