CSM Reșița poate încheia turul pe primul loc!

Ultima etapă a turului Ligii a III-a de fotbal, Seria a IV-a, aduce pentru liderul CSM Reșița un meci în deplasare cu ACS Poli II Timișoara, întâlnire programată astăzi, de la ora 14:00, pe arena Calor. Rosso-nerii pot încheia turul pe primul loc și își pot face planuri mari în pauza de iarnă.

Elevii lui Leontin Doană se îndreaptă spre un final de sezon cu o poziționare poate nesperată, însă în grafic, dacă ne gândim că obiectivul echipei este clasarea pe locurile 1-6. CSM Reșița este liderul clasamentului, cu 25 de puncte, dintre care 15 sunt aduse din deplasare. Și astăzi istoria se poate repeta și rosso-nerii ar putea veni de la Timișoara cu un rezultat pozitiv. Vor juca însă fără căpitanul Laurențiu Breșneni, suspendat două etape și amendat cu 1000 de lei de către Comisia de Disciplină și Etică a FRF, în urma cartonașului roșu primit la meciul cu Industria Galda.

„Va fi un meci greu, Poli este o echipă bună. Este posibil să vină și jucători de la prima echipă, dar indiferent că va fi așa sau nu, noi trebuie să mergem să jucăm și să câștigăm acest joc. Din păcate, nu va juca Laurențiu Breșneni, a luat roșu etapa trecută, cu Galda, iar Răzvan Costachi este deocamdată incert. Mergem cu ce avem, trebuie să găsim soluția cea mai bună pentru a face un joc bun și a câștiga”, a declarat antrenorul Leontin Doană pentru expressdebanat.ro.
La meciul de astăzi și-a anunțat prezența și Guardia Rosso Nera, suporterii reșițeni făcând eforturi considerabile pentru a fi alături de echipa favorită.

Partida ACS Poli II – CSM Reșița are loc astăzi, de la ora 14:00, fiind arbitrată de Alexandru Bălan (Deva), asistat de Daniel Popa (Aiud) și Emeric Tocai (Mediaș). Observatori: Silviu Mocanu (Arad) și Călin Marius Orbonaș (Ilia).

Celelalte meciuri programate astăzi:
Millenium Giarmata – Performanţa Ighiu
Naţional Sebiş – CSM Lugoj
Pandurii Târgu Jiu II – Ripensia Timişoara
Mama Mia Becicherecu Mic – CNS Cetate Deva
Unirea 1924 Alba Iulia – Gloria Lunca Teuz Cermei
Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 14:00, ultimul meci al etapei și totodată al turului, Industria Galda – UTA Bătrâna Doamnă II.

Pe primul loc al clasamentului se află CSM Reșița, cu 25 de puncte, urmată de Național Sebiș, cu 24 de puncte, și de Ripensia Timișoara, cu 23 de puncte.