CSM Reșița, la ultimul meci în Liga a III-a!

Rosso-nerii joacă vineri, de la ora 18, în Valea Domanului, ultimul meci al sezonului, meciul care, speră toată suflarea roș-neagră, să fie ultimul în acest eșalon. Pentru ca la Reșița să fie mâine seară mare sărbătoare e nevoie ca, pe „Ciarda Roșie”, Ripensia să nu scoată mai mult de un egal!

Un punct. Un singur punct le separă înainte de ultima etapă pe Ripensia Timișoara și CSM Reșița. Avantajul e de partea timișorenilor. Vineri seară, în mod normal, elevii lui Leo Doană nu ar trebui să aibă prea multe probleme cu Poli II. Numai că așa erau pronosticurile și în turul campionatului, când socotelile n-au ieșit deloc bine pentru CSM. La 100 de kilometri distanță, Ripensia primește tot vizita unui „satelit”, a unei echipe de rezerve. Cea a prim-divizionarei Pandurii Târgu Jiu. Câțiva jucători din lotul primei echipe pe care Flavius Stoican i-ar putea trimite vineri în teren la Timișoara ar complica în mod cert viața Ripensiei și tocmai acesta este motivul pentru care toată lumea e rezervată. Echipa de pe Bega e obligată să câștige, un meci nul fiind aproape echivalent cu ratarea promovării și asta pentru că în Valea Domanului chiar e greu să se întâmple mâine o dramă.

„Să dea Dumnezeu să fie ultimul meci în Liga a III-a! Eu sunt mulțumit de parcursul echipei mele. Tratăm jocul cu seriozitate pentru că trebuie să terminăm sezonul cu o victorie. Nu vreau să vorbesc despre meciul Ripensiei, ne vedem de treaba noastră, vedem la final ce o fi. Dacă Pandurii va miza și pe jucători de la prima echipă, așa cum a făcut în meciul cu noi, atunci cu siguranță Ripensia poate fi încurcată. Nu știu însă dacă vor trimite jucători de la prima echipă. Eu am vorbit cu Flavius Stoican, dar nu i-am cerut acest lucru, Pandurii joacă mâine în Liga I și nu știu dacă vor trimite ceva jucători și la echipa secundă”, a declarat Leo Doană.