CSM Reşiţa învinge din nou, deci nu se predă!

„Să luptăm până la capăt!” este îndemnul cu care antrenorul echipei Leo Doană va aborda ultimele două meciuri rămase până la finalul campionatului: în deplasare la Galda de Jos, respectiv acasă cu ACS Poli II.

În meciul desfășurat sâmbătă, 13 mai, în cadrul etapei a 24-a, CSM Reşiţa a trecut de Nuova Mama Mia Becicherecu Mic cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Beloescu și Himcinschi.

În aceeaşi etapă, Ripensia Timişoara a învins şi ea, astfel că rămâne pe primul loc, cu un punct peste reşiţeni. La finalul meciului, antrenorul echipei noastre, Leo Doană, a analizat ultima partidă şi a vorbit despre şansele de promovare.

„A fost un meci bun, în special în prima repriză, când am avut cel puțin 5-6 ocazii clare din trei metri; jucătorii au tratat cu superficialitate aceste faze și, după cum ați văzut, echipa oaspete, în a doua repriză, nu a ieșit din 30 de metri în propria jumătate. Un joc bun, din păcate nu am înscris mai multe goluri. Mă bucur că ne-am creat ocazii, băieții au avut atitudine, dăruire, determinare pe un asemenea teren. Am avut și posesie neașteptat de bună pentru terenul care a fost și, una peste alta, sunt mulțumit de joc și de rezultat. Terenul a fost foarte greu, dar îmi felicit băieții mei pentru determinare și efortul depus.

1000x100 casa brutarului

Etapa următoare mergem la Galda, unde ne așteaptă un meci foarte greu. Ei au pierdut, din câte am înțeles, la Ripensia cu 3-0, dar noi mergem să luptăm până la capăt. Au mai rămas două etape, sperăm să câștigăm și aceste două meciuri și la final vom vedea unde ne vom situa în clasament. Nu au fost probleme de lot pentru acest meci, toți băieții au fost valizi, nu au fost suspendări. Mă bucur că nu am luat gol în acest meci, adversarul nostru a avut o singură ocazie la acel corner, în rest nu au ieșit din jumătatea lor: și-au apărat și ei șansele cum au putut mai bine și îi felicit pe această cale. Din păcate nu mai depindem numai de noi (pentru promovare – n.r.), depindem și de Ripensia, sperăm să se încurce și noi să câștigăm celelalte două meciuri care au mai rămas.”