CSM Reșița, eliminată din Cupa României de Buziaș!

csm resita eliminata din cupa romaniei la fotbal
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Echipa de Liga 3 merge mai departe în Cupa României la fotbal după victoria cu 1-0 în fața rosso-nerilor din Valea Domanului!

Echipa lui Călin Cheregi n-a făcut nici astăzi un meci mai grozav după umilința de la Piatra Neamț și se vede eliminată din competiție de un adversar de eșalon inferior. Un joc modest și la Lugoj, în fața unui Phoenix mai bun, care a câștigat meritat, și un rezultat care i-a inflamat pe susținătorii CSM-ului ce au făcut deplasarea în județul vecin. Din tribună, jucătorilor li s-a bătut obrazul, li s-a cerut să joace fotbal și să se trezească înainte de a fi prea târziu. Înainte ca Reșița să-și compromită prematur șansele de a rămâne în Liga 2, principalul obiectiv al clubului. Cupa conta oricum mai puțin, dar o victorie astăzi ar fi însemnat mult pentru moral și pentru ca atmosfera în Valea Domanului să fie alta la meciul de sâmbătă, cu CS Dumbrăvița.

untitled design set 970x90 px

Startul mai puțin reușit de sezon al rosso-nerilor e o surpriză doar pentru cei care se entuziasmează mult prea repede și care se încăpățânează să nu înțeleagă faptul că Reșița s-a obișnuit să trăiască de vreo 20 de ani din (dez)iluzii. La fotbal nimeni nu are răbdare, rezultatele țin pe bancă antrenori sau îi dezbracă imediat de trening, dar Călin Cheregi, căruia i se strigă acum demisia, nu are nicio vină. Pur și simplu atât poate Reșița fotbalistică în acest moment!

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/