CSM Reşiţa configurează lotul pentru viitorul sezon! Dudea şi Dumitraş şi-au prelungit contractele cu gruparea rosso-neră

Ultimele noutăţi din Valea Domanului îi vizează pe fundaşii Alin Dudea şi Andrei Dumitraş, care şi-au prelungit contractele cu CSM Reşiţa.

Cei doi jucători defensivi au fost aduşi în iarnă, atunci când gruparea rosso-neră şi-a remaniat considerabil lotul pentru a evada din zona retrogradabilă, în care ajunsese după turul ligii secunde. Alin Dudea are 23 de ani şi este jucătorul lui Dinamo. Împrumutat iniţial la Chindia Târgovişte, Dudea a fost redirecţionat” către CSM Reşiţa pentru a-l înlocui pe Marco Ehmann, care fusese rechemat de gruparea din Ștefan cel Mare. Tot în pauza de iarnă a venit în Valea Domanului Andrei Dumitraș, un fundaş de 32 de ani, care a trecut pe la Steaua, Ceahlăul Piatra-Neamţ, Viitorul, FC Botoşani sau Concordia Chiajna. Andrei Dumitraş are 178 de meciuri și 4 goluri în prima ligă.

Dudea şi Dumitraş și-au prelungit contractele cu CSM Reșița pentru încă un sezon şi vor începe la 1 iulie pregătirea precompetiţională sub comanda lui Alexandru Pelici. Deocamdată, gruparea rosso-neră a mai prelungit acordurile cu Laurențiu Buș, Victoraș Astafei și Laurențiu Breșneni. De asemenea, au fost perfectate şi două transferuri: atacantul lituanian Deivydas Matulevicius și mijlocaşul Vlad Chera. În vârstă de 20 de ani, Vlad este un produs al pepinierei fotbalistice din Valea Domanului, dar vine acum de la Ripensia Timişoara, unde a lucrat tot sub comanda lui Alex Pelici.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/