CSM Reșița caută a treia victorie consecutivă. „Băieții sunt concentrați!”

În etapa a opta a Ligii a III-a de fotbal, Seria a IV-a, CSM Reșița va juca sâmbătă, pe teren propriu, cu CNS Cetate Deva. Elevii lui Leontin Doană țintesc a treia victorie consecutivă, după cele două succese din deplasare, 2-1 cu Millenium Giarmata și 3-0 cu UTA Bătrâna Doamnă II.

„Am legat două victorii, ambele în deplasare și pe această cale felicit băieții. Ne așteaptă un meci foarte greu, ca de altfel toate cele pe care le-am avut până acum. Băieții sunt concentrați, ne-am pregătit foarte bine în această săptămână și așteptăm meciul de sâmbătă. Eu cred în băieți. Sper să adjudecăm cele trei puncte”, a spus antrenorul echipei reșițene, Leontin Doană.

Acesta a vorbit și despre problemele medicale ale rosso-nerilor care nu au ocolit echipa, dar este încrezător că va putea alcătui o formulă de start pentru victorie. „În privința problemelor de lot, Robert Covăsală s-a operat în această săptămână, dar am pierdut doi juniori U19, George Ponoran și Alex Coviț, unul cu pneumonie, celălalt cu entorsă de genunchi și până nu vine RMN-ul, nu știm exact ce are. Până la urmă, trebuie să găsim un prim 11 cu care să abordăm acest meci și să câștigăm. Noi am jucat cu Deva și în pregătiri, știm câte ceva despre fiecare jucător în parte, cum joacă per ansamblu. Gheorghe Popa i-a văzut săptămâna trecută în meciul cu Ripensia, ne-am luat câteva date despre ei și sperăm să ne fie de folos și să câștigăm”, a mai spus antrenorul Leontin Doană.

leader board 728 x 90 px

Partida CSM Reșița – CNS Cetate Deva este programată sâmbătă, de la ora 15, pe Stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului. Va arbitra Claudiu Gaitin (Ghiroda), asistat la cele două tușe de Alin Botaș (Timișoara) și Alina Mihoc (Arad). Observatori: Luis Moisescu (Drobeta Turnu Severin) și Gabriel Stoicovici (Timișoara).

Rezultate înregistrate vineri:
Pandurii Târgu Jiu II – ACS Poli Timişoara II 1-2
Naţional Sebiş – Industria Galda 3-2
CSM Lugoj – Unirea 1924 Alba Iulia 2-2
Sâmbătă, de la ora 15, sunt programate meciurile:
Performanţa Ighiu – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic
Ripensia Timişoara – Gloria Lunca Teuz Cermei
CSM Şcolar Reşiţa – CNS Cetate Deva
UTA Bătrâna Doamnă II – Millenium Giarmata

Înaintea meciului de sâmbătă, CSM Reșița ocupă locul 6, cu 12 puncte, iar CNS Cetate Deva este pe locul 11, cu 7 puncte.