CSM Lugoj nu a putut produce surpriza cu Volei Alba Blaj. Urmează trei meciuri foarte tari pentru bănățence, pe teren propriu

Voleibalistele de la CSM Lugoj au pierdut vineri pe terenul vicecampioanei Europei, Volei Alba Blaj, la scorul de 3-0. Meciurile foarte tari vor continua pentru bănățence, dar pe teren propriu, unde vor avea trei jocuri cu adversari buni în următoarele două săptămâni.


La Blaj, gazdele au avut nevoie de 65 de minute de joc efectiv pentru victorie. A fost un 3-0 simplu, după 25-18, 25-17 și 25-14 pe seturi. Cele mai multe puncte pentru ardelence le-a marcat jucătoarea de națională, Ioana Baciu, 15. Pentru lugojence, au dat câte 8 puncte Babic și Dinic. Cu două runde înainte de finalul sezonului regulat, CSM Lugoj rămâne pe locul 5, cu 14 puncte. Urmează două săptămâni cu jocuri foarte tari pentru trupa din Banat, cu ultimele două partide rămase din sezonul regulat, dar și meciul din sferturile Cupei României.

Următorul meci va fi vineri, de Ziua Femeii, de la ora 17, cu CSM Târgoviște, contând pentru ultima etapă a sezonului regulat. Ulterior, marți, în 12 martie, Lugojul va da piept cu Știința Bacău, în partida amânată din sferturile Cupei României, meci eliminatoriu. Peste două zile, joi, 14 martie, cele două echipe vor juca iarăși în Sala „I. K. Ghermănescu”, dar meciul amânat din prima etapă a returului. În ultima etapă din sezonul regulat, Lugojul va sta.

Sursa foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei