Crosul Inimă de Leu ajunge și la Reșița

La inițiativa Federației Mondiale a Inimii, sub patronajul Organizației Mondiale a Sănătății și al UNESCO, data de 29 septembrie reprezintă Ziua Mondială a Inimii, motiv pentru care, în luna septembrie, cluburile Lions din întrega țară promovează mișcarea.

Astfel, în data de 21 septembrie 2018, cu începere de la ora 12.00, Clubul  Lions Onix Reşiţa în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret, Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Caraş-Severin, Universitatea “Eftimie Murgu”, Primăria Municipiului Reşiţa, organizează Crosul Inimă de Leu, care are drept obiectiv reducerea riscului bolilor cardiovasculare.

Acțiunea se adresează persoanelor de toate vârstele, care doresc să tragă un semnal de alarmă împotriva acestor multitudini de boli care afectează inima și vasele de sânge, precum şi celor care doresc sa sprijine active proiectele caritabile iniţiate de Clubul Lions Onix Reşiţa prin donaţii şi sponsorizări.

leader board 728 x 90 px

Crosul se desfășoară în Parcul Tricolorului (zona Victoria) și se adresează tuturor iubitorilor de mișcare. Startul se va da la ora 12.00 (înscrierile încep cu ora 11.30). Premiile constau în diplome, medalii, cupe.