Experienţă, flexibilitate, profesionalism şi atenția maximă la nevoile clienților. Criterii doar sub formă de teorie pentru țepari

Piața locurilor de muncă destinată îngrijirii vârstnicilor la domiciliu din străinătate a ajuns pe locul întăi mai ales în vestul țării, unde migrarea a atins cote alarmante, iar numărul firmelor ce vizează acest domeniu a crescut simultan cu numărul cererilor. Ce nu știu cei mai mulți dintre doritori este faptul că piața ascunde și mulți țepari, fie prin recrutare directă sau online

„Ați plecat cu agenție, alt intermediar sau pe cont propriu? Cât v-a costat toată “afacerea”? Ce presupune o asemenea activitate? Ați primit banii la timp? Cum se comportă majoritatea pacienților? A fost același caz descris de către firma recrutoare? Ați fost începator sau cu experiență?” Acestea sunt doar câteva dintre cele mai frecvente întrebări adresate pe forumuri sau celor cărora au deja experiență în acest domeniu. Din cauza neseriozității și a lipsei de profesionalism, dovedit de către multe dintre firmele recrutoare, experiențele neplăcute și-au lăsat profund amprenta asupra oamenilor, atât de o parte a taberei cât și de alta.

Promedica24– firma de recrutare personal îngrijire vârstnici a apărut acum 7 ani pe piața românească ca răspuns al solicitărilor legate de seriozitate și cu un portofoliu ce combate „concurența” elimând prin caracteristicile acesteia, teama și nesiguranța.

Peste 35.600 îngrijiitori și peste 27.500 de clienți  s-au decis să colaboreze cu această firmă, ce a reușit să stabilească standardele de profesionalism în branșă, distingându-se prin: experienţă, flexibilitate, profesionalism şi atenția maximă la nevoile clienţilor.

Proiectul Promedica24, lansat acum 14 ani în Polonia, și care din acest an a pătruns și pe piața din județul Caraș-Severin, deschizând un punct de lucru și la Reșița, are ca interes serviciile de îngrijire pentru clienţii de pe teritoriul Germaniei, Marii Britanii şi Poloniei. În numele lor se recrutează și se pregătesc pentru muncă candidați din Polonia, România, Bulgaria, oferindu-le doar forme legale de colaborare.

Ce înseamnă profesionalism? Îngrijitorilor le este garantat:

 • Salarii atractive și bonusuri speciale;
 • Muncă legală în condiții de siguranță;
 • Formări pentru îmbunătățirea abilităților;
 • Cursuri de limbă (pentru începători și de perfecționare).
 • Vizita periodică a unei echipe mobile responsabilă de calitatea muncii și siguranța angajatului
 • plata la timp a salariilor;
 • venituri atractive şi bonusuri speciale;
 • taxele sociale plătite;
 • pachet de asigurări suplimentare;
 • cazarea şi mâncarea în casa persoanei îngrijite;
 • oferte verificate;
 • plecări rapide în baza contractului;
 • ajutor individual din partea consultantului, în baza contractului;
 • suport telefonic permanent din partea Centrului nostru de Contact (24/7)

Responsabilităţile îngrijitorului/îngrijitoarei:

 • îngrijirea persoanelor dependente:
 • organizarea timpului liber;
 • participarea la munci gospodăreşti simple: curăţenie, pregătirea mâncării, cumpărături.

Pacienților le sunt asigurate:

 • Siguranța și confortul unei vieți în propria lor casă;
 • Grija unui îngrijitor calificat;
 • Formalități minime și rapiditate în găsirea îngrijitorilor
 • Vizita periodică a unei echipe mobile responsabilă de calitatea muncii și siguranța angajatului

Misiunea companiei

Ca lider de piață european în îngrijirea la domiciliu, firma Promedica24 oferă o alternativă profesională și accesibilă pentru instituțiile (căminele) de îngrijire medicală. Se asigură îngrijire la cel mai înalt nivel, motiv pentru care personalul este atent selecționat și îndrumat de profesioniști în domeniu pentru îmbunătățirea abilităților de îngrijire. Tot pentru îmbunătățirea serviciilor pe întregul parcurs al unui an comapnia este evaluată în cadrul a numeroase audituri interne și externe, organizate de către instituţiile de certificare.

Certificatele Promedica24:

 • Certificatul de înregistrare a operatorului economic în registrul antreprenorilor ce se ocupă cu coordonarea agenţiilor de ocupare a forţei de muncă, certifică legalitatea activităţii desfăşurate.
 • Certificatul de calitate ISO 9001:2008 reprezintă certificarea proceselor de înaltă calitate ce sunt aplicate în cadrul organizaţiei în ceea ce priveşte recrutarea candidaţilor pe postul de îngrijitori pentru seniori şi a serviciilor oferite în acest domeniu. ISO 9001:2008 face referire la înţelegerea şi satisfacerea nevoilor clientului în cadrul unei organizații.
 • Certificatul QSBB TÜV Rheinland reprezintă confirmarea calităţii serviciilor realizate de Promedica24 în ceea ce priveşte îngrijirea persoanelor dependente de alte persoane. Acesta a fost acordat în contextul activității de recrutare şi formare a îngrijitorilor.

Una dintre cele mai importane probleme ale celor care doresc să profeseze în acest domeniu este cea a limbii germane, absolut necesare la locul de muncă. Persoanele care nu cunosc limba germană, dar care au experienţă în îngrjirea persoanelor în vârstă (poate fi membru al familiei) pot beneficia de cursuri de limba germană gratuite.

De asemenea toţi îngrijitorii care colaborează cu Promedica24 beneficiază de o asigurare medicală suplimentară pe toată perioada plecării în străinătate, personalul care se află în străinătate, în orice moment, pot lua legătura prin telefon sau e-mail cu coordonatorul atribuit. Asigurarea acoperă, printre altele: costurile de transport medical, costurile tratamentului şi îngrijirilor în urma accidentelor nefericite.

Asiguratorul ERV asigură contactul permanent cu Centrul de Urgență, în limba poloneză şi engleză. Suplimentar, de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00, există posibilitatea de a contacta linia de urgență și a discuta cu un consilier vorbitor de limba germană. Numărul Centrului de Urgență ERV:  0048 58 309 11 00

Toate datele de contact se pot accesa de pe linkul https: www.promedica24.ro/contact sau se pot obţine la sediul Promedica24 din Reșiţa, situat pe Strada Mihai Eminescu, nr.4, etaj 2, birou 3A. Telefon: 0355.630006.

 

 

 

Telefon: 0771.544751
0355 63 00 06