Criză de orgolii la Caransebeş? Noul şef al Poliţiei Locale, către directorul economic al Primăriei: „Vă rog să vă uitaţi în propria ogradă… Pentru mine sunteţi un ciudat“!

Caz fără precedent la Caransebeş: doi şefi de instituţii din cadrul municipalităţii, deci din aceeaşi echipă liberală, au purces la a-şi spăla rufele în public!

Totul a pornit de la o postare publică făcută pe contul său de Facebook de către directorul economic al Primăriei Caransebeş. Semnalând că se află la Casa de Cultură „George Suru“ din municipiu, Horia Irimia a postat sâmbătă seara, la ora 22.22, o fotografie şi următorul text: Sfidător la adresa semnelor de circulaţie şi a cetăţenilor!!! Pe «pietonalul» din Centrul Caransebeşului!!! Sâmbătă, 5 Mai, ora 21.30“.

Maşina din poză staţiona în apropierea Casei de Cultură, într-o zonă unde accesul autovehiculelor este interzis. Între momentul fotografierii şi cel al postării este o diferenţă de aproape o oră, timp în care ar fi de presupus că Irimia a anunţat şi Poliţia Locală. Din reacţia nervoasă a şefului acesteia, deducem că nu.

Lui Manole Dumbravă, instalat luna trecută în funcţia de şef al Poliţiei Locale Caransebeş, nu i-a trebuit decât jumătate de oră ca să-i răspundă lui Irimia, într-o notă deloc colegială. Şi a făcut-o în acelaşi loc, deci tot public.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Ați sunat la dispecerat la Poliţia Locală sau aţi postat aşa aiurea. Nu cred că ştiţi nici care e nr. de telefon de la Locală. Dumneavoastră aveţi o problemă cu propria persoană şi vă rog să o rezolvați. Nici nu realizați ce vorbiţi. O să discut personal cu dumneavoastră. Şi pe lângă problema pe care o abordați, vă rog să vă uitaţi în propria ogradă. Dacă aveţi o problemă cu Poliţia Locală, vă rog când o să ne întâlnim să o spuneţi în faţă. Pentru mine sunteţi un ciudat faţă de comportamentul pe care îl aveţi pentru instituţia în care lucrăm împreună“, i-a scris Dumbravă lui Irimia.

Directorul economic Horia Irimia i-a replicat: „Care este problema? Că maşina chiar pleca, ele au spus că au stat doar puţin, jumătate de oră… Eu am spus că se poate identifica proprietarul maşinii şi sancţionat… Ne certăm în public??? Chiar tu ai o atitudine… Credeţi că fotografia este «falsificată»???“

După ce am citit contrele celor doi şefi din cadrul Primăriei Caransebeş, am încercat să luăm legătura telefonic, ieri, cu aceştia. Irimia nu a răspuns, iar Dumbravă ne-a transmis prin intermediul soţiei (care a răspuns de pe telefonul şefului Poliţiei Locale) că nu are semnal şi să-l căutăm luni. Adică azi. N-o mai facem, bănuim că azi i-a căutat (şi găsit) primarul Borcean pe ambii.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/