Cristina Bacer: „Investițiile continuă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reșița”

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, Cristina Bacer, a vorbit despre investiţiile ce vor avea loc în această unitate spitalicească.

„Vom achiziţiona, cu ajutorul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, o masă de ortopedie şi cinci mese de ginecologie, iar în viitorul apropiat avem în vedere achiziţionarea Gaz Cromatografului şi congelatorului profesional pentru Secţia de Medicină Legală, o hotă cu exhaustare pentru anatomia patologică, a unui electrocauter chirurgical pentru ortopedie şi a unei etuve de sterilizare”, a declarat managerul SJU Reşiţa, la recenta conferință de presă.

De asemenea, Mihaela Bacer a prezentat şi noul director medical interimar al spitalului, în persoana medicului Rodica Măslin, după ce la sfârşitul lunii ianuarie medicul Caius Diaconescu a demisionat din funcţia respectivă. Rodica Măslin este medic primar ATI la nivelul Centrului de Hemodializă Renală din SJU Reşiţa şi va deţine funcţia de director medical pentru o perioadă de cel mult şase luni, până la organizarea concursului în vederea ocupării acestui post.