Cristian Moş: ,,Putem face din Timiş un judeţ care să servească drept model pentru întreaga ţară”

USR PLUS a demonstrat astăzi că este o echipă unită şi interesată de problemele întregului judeţ. Pe o platformă online, preşedintele Cristian Moş a stabilit legătura cu candidaţii pentru funcţia de consilieri judeţeni aflaţi în diferite localităţi din judeţul Timiş. Aceştia s-au prezentat şi au făcut publice proiectele lor.

Jamu Mare, Dumbrăviţa, Sânnicolau Mare, Săcălaz, Orţişoara, Lugoj, acestea au fost localităţile de unde candidaţii la Consiliul Judeţean şi echipa USR PLUS din comunele şi oraşele respective şi-au expus viziunea pentru judeţul Timiş în următorii ani. Cristian Moş, peşedintele USR Timiş şi candidatul USR PLUS pentru Consiliul Judeţean, a fost  a fost cel care a dat cuvântul fiecăruia.

,,Fiecare membru al echipei mele este diferit şi fiecare a intrat în politică având un singur gând: este nevoie de o schimbare reală. Echipa USR PLUS pentru Consiliul Judeţean Timiş este una care are capacitatea să facă din judeţul Timiş unul de care întreaga ţară să fie mândră. Ştiu asta pentru că am lucrat cu fiecare dinte candidaţii la Consiliul Judeţean din partea USR PLUS. Noi avem o viziune pentru judeţul Timiş, avem voinţa necesară să transformăm această viziune în realitate. Mai mult, avem un set de valori de la care nu ne dezicem, valori care au la bază integritatea”, a precizat Cristian Moş.

Acesta a adăugat că vrea să facă din Timiş mândria ţării şi că planurile sale sunt cât se poate de realiste. ,,Actualii politicieni din judeţul nostru au clar o dorinţă să-şi păstreze puterea. Dar eu consider că un lucru important care e mai presus de ambiţiile politice, e dorinţa de a face bine celor din jur. Nu există politică bună fără administraţie bună. Putem face Timişul un judeţ unde lipsa canalizării, lipsa apei potabile, sau lipsa asfaltului din faţa casei să fie o istorie. Ba mai mult, putem face din Timiş un judeţ care să servească drept model pentru întreaga ţară. Dar putem face asta doar în echipă”, a mai spus Cristian Moş.

Iată localităţile de unde şi-au expus programul şi numele consilierilor judeţeni prezentaţi astăz: iJamu Mare-Bianca Luca şi Sorin Şipoş, Dumbrăviţa-Laura Boldovici şi Raoul Trifan, Sânnicolau Mare-Raul Olajos şi Petre Mihăieş, Săcălaz-Viviana Ţecu şi Zoli Nemeth, Orţişoara-Dani Tamaş şi Alexandru Cadar, Lugoj-Călin Badiu şi Vlad Şendroiu.

(E)