Cristi Bobar: „Vom promova sigur, acum e momentul reconstrucției! Reșița e tot timpul o opțiune pentru mine!”

Managerul sportiv al lui ASA Târgu Mureș nu ar spune nu unei reveniri în Valea Domanului. Poate chiar și acum, când activează la un club de prim-plan al fotbalului românesc!

Cristi Bobar a asistat sâmbătă la meciul decisiv dintre CSM Școlar și Voința Lupac, iar zvonurile au început din nou să circule. Asta, mai ales că la Primăria Reșița se instalează în aceste zile o nouă conducere, care ar agrea varianta revenirii lui Bobar. „Am profitat de zilele de vacanță pentru a da o fugă acasă. Bineînțeles că nu puteam sta departe de stadion și am fost la meciul cu Lupacul. Nu pot să spun că a fost un meci deosebit, dar cred că miza întâlnirii și-a spus cuvântul. CSM Școlar a câștigat însă meritat și vom promova sigur”, a declarat oficialul lui ASA.

Întrebat dacă ar da curs unei eventuale oferte venite dinspre Valea Domanului, Bobar a refuzat să dea un răspuns clar, dar le-a alimentat și mai mult speranțele fanilor care îl văd ca fiind omul potrivit pentru fotoliul de președinte. „Nu am discutat cu nimeni despre asta. Spun acest lucru pentru a-i liniști pe cei care se tem că mă voi întoarce și voi face curățenie la club. Reșița e însă tot timpul o opțiune pentru mine, oricând mă voi întoarce cu drag aici. Mi-ar plăcea să pot duce acest club în eșaloanele superioare. Acum e un moment prielnic pentru reconstrucție. Avem șansa promovării, avem un club al primăriei, avem un nou primar, o nouă echipă care are o cu totul altă viziune, o altă mentalitate, iar fotbalul trebuie să profite de asta. Eu am discutat înainte de alegeri, acum câteva luni, cu domnul Nelu Popa, știu că își dorește foarte mult o echipă frumoasă, că vrea să reconstruiască din temelii ceea ce s-a distrus. Nu vreau să mă întorc la ce-a fost, știe toată lumea de ce am ajuns aici, important e ce facem de acum încolo” , a mai spus Cristi Bobar.