Crina, noul președinte al PSD Caraș-Severin!

La București jocurile se fac pentru Luminița Jivan, dar Statutul partidului îl propulsează la șefia PSD Caraș-Severin pe Ioan Crina, actualmente consilier județean, fost viceprimar al Reșiței!

Secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu, i-a îndemnat pe social-democrații cărășeni să se adune în jurul Luminiței Jivan, numai că, potrivit Statutului, președintele executiv este cel care preia conducerea filialei județene. Iar acesta este Ioan Crina. „Am aflat de demisia președintelui. Până la noi discuții, până la alegeri, președintele executiv preia atribuțiile președintelui demisionar. Voi discuta cu conducerea centrală și vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Crina pentru expressdebanat.ro.

Președintele executiv n-a discutat absolut nimic cu Luminița Jivan, dar e convins că, de data asta, Mocioalcă a mutat greșit. „De ce ar trebui să vorbesc cu Luminița?! În politică nu spui niciodată «niciodată». Sincer, nu mi-aș dori să preiau partidul. Voi discuta cu colegii mei din partid și vom vedea în perioada următoare ce și cum vom face. Acum lucrurile sunt la cald, deși ne așteptam. Eu sunt cu organizația PSD, nu cu un primar sau altul. PSD e puternic cât timp suntem împreună. E opțiunea lor, dar nu cred că Mocioalcă și Spânu au făcut o alegere bună, să pleci dintr-un partid mare, cum e PSD-ul, în altul nu cred că e o opțiune bună. Și eu sunt membru vechi, am avut în PSD Caraș-Severin destule frământări, dar am trecut cu bine. Eu nu o să plec niciodată din PSD. După 20 de ani de PSD dacă e să plec din partid mă las de politică”, a mai declarat Crina, care susține că nu a fost căutat de nimeni de la PRO România și consideră că Mocioalcă nu va trage după el prea mulți social-democrați cărășeni.