Baie de sânge, de Paştele Catolic!

În noaptea de 6 spre 7 aprilie, în Reşiţa s-au petrecut lucruri incalificabile. Persoane rămăse deocamdată necunoscute, dar care au poliţiştii pe urmele lor, au dat dovadă de o cruzime ieşită din comun. Odată prinşi, indivizii respective au toate şansele să ajungă în arest.

Primăria Reşiţa a amenajat, ca în fiecare an, în preajma Sărbătorilor de Paşti, în centrul civic şi în Parcul Tricolorului din Govândari, două locaţii speciale, în spiritul sărbătorii prilejuite de Învierea Domnului. Municipalitatea a introdus în decor, ca punct de atracţie pentru copiii, un număr de 18 iepuri. În noaptea de 6 spre 7 aprilie însă, toţi cei 18 iepuri au fost omorâţi. “Deocamdată nu se ştie cine a fost în stare de aşa ceva. Se pare însă că a fost ceva organizat, deoarece au fost omorâţi toţi cei 18 iepuri, aflaţi atât în Parcul Tricolorului, cât şi în centrul oraşului. Poliţia a fost sesizată şi face cercetări”, a explicat Marius Bălean, reprezentantul Primăriei Reşiţa.

Cruzimea faţă de animale se pedepseşte mai nou şi în România. În Penitenciarul Timişoara există deja încarcerat un reşiţean condamnat pentru că a omorât o căţeluşă. Se pare că va avea coleg sau colegi!