VIDEO/FOTO: Crimă oribilă la Oravița

O femeie a sesizat aseară polițiștii din Oravița că cele două fiice ale sale, de 17 și 14 ani, sunt dispărute. Oamenii legii au pornit imediat căutările, ajutați de frontieriști și jandarmi.

Ca să le găsească pe cele două minore, polițiștii au folosit inclusiv sistemul de termoviziune, al colegilor de la frontieră.

La scurt timp după ce au dat startul operațiunii, între localităţile Răchitova şi Brădişorul de Jos, au identificat un bărbat în vârstă de 35 ani. Acesta se deplasa pe jos, cu un moped și a declarat că este în căutarea unei persoane, dar asupra sa poliţiştii au găsit un cuţit cu pete de culoare brun-roşcate şi prezenta la o mână o tăietură.

 

„Existând suspiciuni cu privire la cele declarate de acesta, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări, unde în cursul zilei de astăzi, a recunoscut că s-a deplasat cu scuterul împreună cu cele două minore în zona localităţii Agadici, pe un drum care face legătura cu gara CFR Ticvaniu Mic şi a avut o altercaţie cu cele două pe care le-a agresat”, a declarat în urmă cu doar câteva momente, Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

În stare gravă, la spital
În locul indicat, poliţiştii au găsit-o moartă pe minora de 14 ani, iar în aceeaşi zonă şi pe cea de 17 ani. Fata cea mare prezenta multiple urme de violenţă. Medicii de la Spitalul din Oraviţa i-au acordat imediat primul ajutor, dar mai apoi au transportat-o la Spitalul Judeţean Reşiţa.

În prezent, cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor şi cauzelor în care a avut loc evenimentul. Bărbatul suspectat că ar fi omorât-o pe fetița de 14 ani și ar fi lovit-o grav pe cea de 17 ani, se află în arestul Poliției de la Oravița. Cel mai probabil, acesta va fi prezentat astăzi instanței, cu propunere de arestare preventivă, până la finele zilei.

Comments

 1. viviane says:

  cred cä acest animal trebuie kinuit ca atare!in fiecare moment täiatä o bukatä din deget,ureke etc!e kumplit sä citesti asemenea stiri in acest 2012!groaznik,infrikosätor!

 2. anonim says:

  nu il lasati asa , trebuie chinuit la fel cum a chinuit si el acele persoane.nu numai ca il inchideti.fara mila!unui asemenea specimen nu trebuie sa i se lase zilele linistite.MARE GRIJA!///altfel politia romana si inchisorile din romania vor fi chiar cautate de acesti indivizi,care chiar din dorinta de a ajunge acolo ,fac asemenea lucruri.ca acolo li se asigura cazare si mancare.

 3. anca says:

  ar trebui omorat

 4. lory says:

  …eu ias face aceasi treaba ce a facut el fetelor…..las chinui la fel…..pe el ….si pe familia lui …sa simta si el ce simte familia fetei…bine asta in cazu in cae are vreun sentiment gunoiu ala…