Crescătorii de animale au obținut victoria la Primăria Caransebeș. O victorie de etapă, nicidecum finală!

Crescătorii de animale din Caransebeș sunt mai liniștiți acum că au primit promisiuni din partea primarului Felix Borcean. Edilul-șef i-a convocat la primărie alături de juriștii instituției și i-a anunțat că va rezilia contractele defectuoase încheiate pe 2018. Și va solicita controale la toți crescătorii din municipiu.

Oamenii nemulțumiți bat drumurile la Primăria Caransebeș de un an de zile de necaz că, după ce au pierdut și subvenția APIA, sunt obligați să achite suma prevăzută într-un contract de pe urma căruia nu au beneficiat deloc.

„Am căzut de comun acord să reziliem contractele celor 6 crescători de animale care nu au beneficiat de pășunea stipulată în acte și, totodată, să le eliberăm adeverințele pentru APIA, iar până în 15 mai 2019 le refacem contractele pe suprafețele existente și corecte, astfel încât să poată și ei beneficia de aceste subvenții”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Edilul-șef al municipiului Caransebeș a mai spus că a desemnat un specialist de la Domeniul Public să verifice, cu anchete în teritoriu, tot ceea ce s-a reclamat cu privire la înregistrarea reală a numărului de animale. Totodată, cei care deja au semnat pentru 2019 contractele până la această oră nu au fost puși în posesie, astfel că și aceia vor fi verificați.

banner 970 x 250