„Cred că pentru Marcel Ciolacu e prea mult să gândești două lucruri deodată”

andrei plujar (2)

Promisiunile făcute de Marcel Ciolacu în momentul preluării funcției de premier sunt nerealiste și chiar contradictorii, în opinia liderului USR Caraș-Severin, Andrei Plujar. Și pregătirea educațională sau experiența profesională a președintelui PSD sunt puse sub semnul întrebării.

Schimbarea premierului la mijlocul lunii iunie nu este deloc de bun augur în ochii președintelui USR Caraș-Severin. Andrei Plujar spune că Marcel Ciolacu și-a început mandatul cu stângul din cauza promisiunilor pe care le-a făcut.

„Am văzut ce discurs a avut Marcel Ciolacu. De parcă până acum ei au fost în opoziție și acum vine pe un cal alb și va rezolva toate lucrurile în România. Este incredibil cum poți aborda o astfel de strategie! Am avut la guvernare un general care a pierdut războiul cu prețurile, cu inflația, cu sărăcia până la urmă, ăsta este cuvântul de bază. Eu cred că România a sărăcit foarte mult în guvernarea acestei alianțe PNL – PSD și acum vine covrigarul-șef de la Buzău, despre care nu știe nimeni ce meserie are de fapt, și ne promite că o să rezolve inflația, o să rezolve prețurile la energie, că va crește salariile, deși nu știu cum va reuși să facă acest lucru fără să genereze o creștere și mai mare a inflației. Cred că pentru Marcel Ciolacu e prea mult să gândești două lucruri deodată.”, îl ironizează Andrei Plujar pe noul premier.

Liderul USR Caraș-Severin consideră că românii nu pot avea încredere într-un om despre care nu se știe ce pregătire are și ce experiență are în câmpul muncii, cu atât mai mult cu cât există câteva semne de întrebare cu privire la CV-ul noului prim-ministru.

„Cum ai putea avea încredere într-un premier despre care nu știi dacă a absolvit măcar 12 clase? Nu există nimic trecut în CV-ul lui, nu există nicio diplomă. Avem mai apoi controversata facultate ecologică din București cu studii postuniversitare, apoi la Academia SRI pe care și le-a retras ulterior din CV. Într-un final cred că universitatea ecologică din București și-a pierdut licența. Iar lucrarea lui de licență a fost susținută la aproape 10 ani după ce ar fi terminat facultatea ecologică din București. Cine știe dacă a fost vreodată prezent la cursurile facultății sau le-a făcut de pe atunci la distanță, chiar dacă nu exista conceptul de studii la distanță la momentul respectiv. Dacă până la 37 de ani nu a avut nicio meserie, nimeni nu știe cu ce s-a ocupat, ce încredere să îți dea că poate să conducă frâiele țării?”, întreabă retoric Andrei Plujar.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/