Crăciunul este mai dulce cu înghețata surpriză și torturile din pahar

Nici cadourile nu mai sunt ce au fost odată și nici dulciurile de sărbători nu mai sunt cele din cartea bunicii.  

Într-o eră a vitezei, a noului și extravagantului și în care rolul de gospodină este înlocuit de femeia modernă, pentru care gătitul nu mai reprezintă prioritatea numărul unu, tot comerțul a fost cel care a dus cele mai simple și la îndemnă soluții pentru toți cei care au doar câteva ore la dispoziție pentru a pregăti masa de sărbători.

Zeci de firme vin în sprijinul familiilor, cu produse preparate ca la mama acasă, lăsându-le oamenilor timpul necesar pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi. Și pentru că vremurile noi aduc cerințe noi, nici dulciurile nu mai sunt ce au fost odată.

Gelateria Pasticceria Artigianale Romma Mia din centrul Reșiței confirmă regula. Cu o gamă de produse net diversificată, gelateria a revenit în forță cu binecunoscutele preparate bio din industria înghețatei, dar și cu surpriza din pahar. De acum, felia de tort se servește la pahar.

Tinerii antreprenori Maria Ghimbir și Aurelian Madem au revenit în țară după mai bine de 17 ani și au deschis una dintre cele mai de succes afaceri: Gelateria Pasticceria Artigianale Romma Mia. Alături de înghețata naturală, care deja există în vitrine și care își așteaptă pofticioșii, nota de culoare o reprezintă torturile realizate fără blatul clasic și executate după gustul și preferințele fiecărui client, soluția ideală mai ales acum în prag de sărbători pentru toți cei care doresc altceva, ceva elegant, de bun gust și rapid.

Reșițenii și nu numai se pot bucura de acum de torturi naturale 100%, servite și în păhărele ce au ca și conținut mousse și se pot face pe comandă la cererea clientului din diverse sortimente.

„Clienții noștri sunt mirați când le spunem de felia de tort la pahar. Ce înseamnă de fapt Pasticcerie? Se fac păhărele la 100/150 gr ceea ce reprezintă de fapt o felie de tort într-o cofetărie normală, dar la noi felia de tort este servită în pahare, cuburi de plastic. Mai exact, sortimentele de torturi pe care le vindem întregi se vând și la bucată pentru cine dorește să stea în local. Mini torturile sunt glazurate în ciocolată pentru moment, dar vom avea și alte variante. Torturile cele mari se vând la 90 de lei kg, păhărele – cu 8 lei, mini porțiile – la 7 lei și maxi porțiile costă 9 lei”.

Cum arăta Crăciunul fără un tort pe masă? Gelateria Pasticceria Artigianale Romma Mia plusează la gust și calitate

Pentru că torturile încântă nu doar prin gust, ci și prin aspect, iar ingredientele de calitate sunt piesa de bază pentru un tort cu adevărat reușit, cei doi administratori își învață de acum clienții să mănânce sănătos și să se bucure de eleganță. Torturile puse la vânzare în gelaterie nu sunt cele clasice, nu au blat și pot fi realizate în nenumărate combinații delicioase, capabile să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi.

Vă întrebați ce este așa de special la aceste produse? 

  • Gelato Spiruli sau înghețata Ștrumfilor – înghețată azurie naturală a cărei culoare este dată de alga spirulina, bogată în aminoacizi esențiali, vitamine și minerale
  • Gelato Vegano – înghețata pentru vegani și cei cu intoleranță la lapte, fără ingrediente de origine animală, cu extracte din ștevie, pentru cei care acordă atenție consumului de calorii
  • Toate culorile obținute sunt date de fructe.

Crăciunul bate la ușă, dar încă se mai pot face comenzi pentru torturi, la numărul de telefon: 0770 152 509.