Crăciun de poveste în marea familie AutoAlex (FOTO)

Sala de evenimente „Alex” din Moldova Nouă a găzduit în Ajunul Crăciunului un eveniment de mare emoţie, care a adus magia sărbătorilor de iarnă în sufletele tuturor celor care fac parte din grupul de firme AutoAlex, dar şi în sufletele a sute de invitaţi din tot oraşul.

Familia Torma a înţeles perfect rolul comunităţii în dezvoltarea sănătoasă a afacerilor pe care le are în Moldova Nouă, şi nu numai, dar totodată a înţeles şi rolul pe care o firmă cu atât de mulţi angajaţi îl are în comunitate. Pentru al doilea an la rând, sute de oameni au fost invitaţi în Ajunul Crăciunului la un spectacol de suflet, în care şi-au dat concursul cei mai talentaţi copii din oraş, dar şi corurile bisericeşti, de la toate confesiunile din Moldova Nouă.

A fost emoţie, bucurie, s-au cântat colinde şi s-au strâns bani pentru un băiat cu probleme de sănătate şi pentru micii sportivi ai oraşului. La evenimentul găzduit de sala de evenimente „Alex” a ajuns şi Moş Crăciun, care le-a împărţit cadouri tuturor copiilor prezenţi. Moşul a avut câteva surprize şi pentru cei care se ocupă de juniorii de la Dunărea sau pentru instructorul de ju jitsu. Nu i-a uitat însă nici pe marele Miodrag Belodedici, legenda fotbalului românesc care a acceptat invitaţia familiei Torma, sau pe Iasmin Latovlevici, un alt nume important al sportului rege dat de oraşul de la Dunăre. Cei doi sunt printre modelele pe care familia Torma le propune a fi urmate de copiii de astăzi, copii care au avut parte de o seară specială oferită de grupul de firme AutoAlex, devenit deja un brand al oraşului Moldova Nouă.