Adrian Torma e noul primar al orașului Moldova Nouă!

Aceasta este concluzia sondajului de opinie comandat chiar de liderul PNL din Clisura Dunării pentru a evalua corect, cu jumătate de an înainte de alegeri, șansele fiecăruia dintre potențialii candidați la fotoliul de primar al orașului Moldova Nouă.

Adrian Torma a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă rezultatele sondajului care îl dau drept mare favorit la funcția de primar, ocupată în prezent de social-democratul Matei Lupu, ajuns deja la al treilea mandat. Din sondajul realizat în perioada 10-12 decembrie, comandat de candidatul liberal, a reieșit că peste 90 la sută din cetățenii orașului Moldova Nouă se vor prezenta la vot! Mai mult de 70 la sută își doresc un alt primar, fiind nemulțumiți de activitatea lui Matei Lupu și de starea orașului. Din sondaj, mai spune Torma, a reieșit că la Moldova Nouă e dorit un om nou, tânăr, care nu a mai făcut politică până acum, un om cu inițiativă și bun gospodar.

Potrivit aceluiași sondaj, dintre posibilii candidați pentru primărie, Adrian Torma a înregistrat cel mai bun scor: peste 43 de procente. Actualul primar ar mai avea doar susținerea a 23 la sută dintre cetățeni, în timp ce, ceilalți posibili candidați adună împreună 19 la sută. „În calitate de președinte PNL Moldova Nouă, vreau să mulțumesc oamenilor care au răspuns la sondaj și că au ales, în mod degajat și liber, schimbarea. Sper ca în aceste ultime șase luni din perioada celor «12 ani de sclavie» pentru cetățenii orașului, aceștia să nu se lase intimidați de mașinăria meschină a actualului primar sau a altor candidați de serviciu care vor încerca să pună în aplicare intimidarea cetățeanului prin dezinformare cu scenarii false, promisiuni fără acoperire, acuze și amenințări la adresa persoanei sau a familiei și multe alte jocuri necinstite”, a declarat Adrian Torma după ce a aflat că sondajul respectiv îl propulseză în postura de favorit la alegerile locale din 2016.