Cosmin Moți a marcat și l-a impresionat pe selecționerul Christoph Daum

explo 1000x200

Reșițeanul Cosmin Moți a fost titular pentru Ludogoreț Razgrad în meciul cu Mladost Podgorica și a marcat primul gol al campioanei Bulgariei în preliminariile actualei ediții a Ligii Campionilor.

Fotbalistul antrenat în Valea Domanului de Ovidiu Telescu a deschis scorul în minutul 13, din penalty. Ludogoreț s-a impus cu 2-0, al doilea gol fiind marcat 13 minute mai târziu de atacantul olandez Jody Lukoki. Echipa bulgară a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în turul 3 preliminar. Returul cu Mladost Podgorica va fi pe 19 iulie, în Muntenegru.

Noul selecționer al naționalei de fotbal a României, germanul Christoph Daum, a început deja munca și îi urmărește pe jucătorii români care pot face obiectul viitoarelor convocări în campania de calificare la Campionatul Mondial din Rusia. Pentru că la Ludogoreț Razgrad sunt legitimați trei români, selecționerul Christoph Daum, însoțit de secunzii Rudi Verkempink și Ionuț Badea, a fost prezent miercuri seara în Bulgaria, pentru a vedea meciul tur dintre Ludogoreț și Mladost Podgorica.

Dacă Moți a fost integralist, în schimb Claudiu Keșeru a intrat în minutul 80, iar Andrei Prepeliță a fost doar rezervă. Toți cei trei fotbaliști români au făcut parte din lotul României pentru EURO 2016. Reșițeanul Cosmin Moți, care nu a bifat niciun minut la EURO 2016, l-a impresionat pe noul selecționer în partida din preliminariile Ligii Campionilor.
”Cosmin Moți a dat dovadă de multă responsabilitate, și-a asumat executarea penalty-ului și a înscris, un moment important într-un meci de calificare. Claudiu Keșeru a avut puține minute la dispoziție, dar și el putea marca”, a declarat selecționerul Christoph Daum, citat de frf.ro, acesta având și o întrevedere cu cei trei internaționali români.

YouTube video

Foto: ludogorets.com