Coșmarul președintelui! „Managementul doamnei Stancovici este o catastrofă și se bazează pe minciună!”

dunca romeo spital

Romeo Dunca nu mai are liniște după ce instanța de judecată a repus-o pe Alina Stancovici în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Reșița! S-a trezit cu noaptea-n cap, ca dintr-un vis urât și a făcut-o praf pe Facebook!

Atât de tare îl doare problema spitalului pe președintele Consiliului Județean Caraș-Severin încât nu mai doarme noaptea liniștit. În această dimineață, la o oră la care nici cocoșul nu cântase, Romeo Dunca deja își posta grijile pe pagina sa de socializare. Înainte de ora 6. Mai exact, la 5.23! „Managementul doamnei Stancovici este o catastrofă și se bazează pe minciună. Pe mine m-a mințit în mod frecvent și a făcut doar cum a dorit și cum i-a dictat interesul. Al ei sau al acelora care profită de poziția acesteia!”, și-a început Dunca postarea de pe Facebook.

În doar câteva rânduri a trecut la calomnii. „Evaluarea managerului a fost construită pe minciună și pe valorificarea în mod pervers de către Stancovici a greșelii făcute de comisia de la CJ care i-a analizat și acceptat dosarul. Procedura de evaluare nu e vreo filosofie și are niște pași de legalitate ușor de îndeplinit și urmărit. Cu 30 de zile înaintea evaluării, Alina Stancovici trebuia să aducă parametrii de evaluare care OBLIGATORIU trebuiau acceptați de reprezentantul CJ. Anexa la contractul nr. 5142 semnat de ambele părți în 2020 trebuia modificată întrucât pandemia a schimbat situația. În mod pervers, mincinos și deplorabil, această șarlatană predă dosarul și se prezintă la evaluare profitând de neatenția, incompetența, oboseala sau complicitatea personalului din CJ care trebuia să sesizeze acest lucru și să anuleze procedura. Comisia acceptă lista cu criteriile de evaluare adusă în ziua examenului. Nu cu 30 de zile înainte, așa cum prevede regulamentul. În mod agravant, personalul adormit de la CJ nu vede nici lipsa de semnături din partea CJ de pe anexa nr. 2 contrafăcută care poartă și același nr. de contract”, a explicat președintele CJ cum a fost posibil ca Alina Stancovici să fie apreciată cu „bine” la evaluarea activității și rezultatelor.

Romeo Dunca nu se oprește aici. El, care a dat șpagă și după ce a băgat oameni în pușcărie și-a cerut banii înapoi, care a construit ilegal, sfidând legea și pe toată lumea, care nu respectă sentințele judecătorești și face turism în construcții neautorizate, vorbește despre tupeul Alinei Stancovici, profesor universitar, de altfel. „Tupeul acestei femei, din păcate, e maxim și în loc să se retragă rușinată de deconspirarea acestei mârlănii și să aibă puțină considerație față de personalul obosit sau neatent care i-a evaluat și acceptat dosarul pentru a nu-l pune în această situație neplăcută, trece la atac. (…) Nu cunosc trecutul acestei femei și nu pun importanță pe vorbele ce zboară în jur legate de viața personală a acesteia trăită în apropierea susținătorilor fideli în comentariile legate de ea. Nu știu nici dacă e măritată și are copii, părinți sau rude în oraș. Habar nu am ce frustrări are. Știu doar că spitalul merge prost, pacienții au lipsuri, timp în care șmecherii din spital o duc bine. (…) Mai știu că în ultimele săptămâni am descoperit o mulțime de nereguli pe care doamna respectivă mi le-a ascuns. Dar mai ales, am înțeles că această femeie, care se crede plină de calități și de neînlocuit, trebuie să-și caute un alt servici. Dacă pacientul contează.”, a conchis Romeo Dunca. Asta nu mai e administrație, asta e pură mârlănie!