Copilăria țesută cu „Fir de poveste”, la Reșița! [FOTO]

Colegiul Național „Mircea Eliade” Reșița a fost recent gazda activității „Pe fir de poveste”, activitate desfășurată în parteneriat cu grădinițele: „Dumbrava minunată”, „Floarea soarelui” și „Riki-Priki”.

Atragerea copiilor în lumea poveștilor, precum și schimbul de experiență între preșcolari și elevi au fost punctele forte pe care dascălii au vrut să le atingă prin intermediul evenimentului desfășurat la Colegiul National „Mircea Eliade”. Prin urmare, apelând la scenete din poveștile copilăriei: „Albă ca zăpada și cei șapte pitici” ( preșcolari – Florentina Băncănău, clasa pregătitoare C Step by Step – prof. Mihaela Zgârdea, Adela Roșu, clasa a IV-a B – Neta Novac), „Scufița roșie”(clasa a IV-a C Step by Step – prof.Daniela Lorincz, Petrișoara Danilescu) și „Capra cu trei iezi” (clasa a II-a C Step by Step – prof. Camelia Brașoveanu, Beatrice Mihăilescu), micuții și-au putut perfecționa atât deprinderile artistice, dragostea pentru frumos, cât și aptitudinile pentru arte. Totodată, în cadrul peisajului mirific, preșcolarii și elevii au cântat și au dansat pe ritmuri muzicale alături de echipa „Minnie” (clasa a III-a B, prof. Sorina Andronie).

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157703861402164″]

Cuib de vise 1000x100

Momentele de intensă trăire, aplaudate, cu căldură, de părinții și bunicii prezenți, au născut în sufletul preșcolarilor și elevilor aspirația la armonie, la bucurie, lucruri care vor contribui la construirea personalității lor.

Parada costumelor de poveste a stârnit uimirea și aprecierea participanților, iar desemnarea câștigătorilor concursului „Cel mai interesant costum” a fost singurul moment în care membrii juriului au fost puși în dificultate.

La finalul activității, copiii au fost răsplătiți cu multă dragoste și dăruire, cu dulciuri savuroase, de către colegii mai mari, dar și cu diplome de participare la acest frumos eveniment.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/