Copilăria a fost la ea acasă, la Casa de Cultură Moldova Nouă!

po 1000x100px (3)

Haz, râsete și multă voie bună… Toate aceste elemente au contribuit la zugrăvirea tabloului perfect în cadrul spectacolului de copii, găzduit de Casa de Cultură din Moldova Nouă, unde Mickey Mouse și Charlie Chaplin au fost protagoniștii serii.

Un număr mare de părinți și bunici au dat în mintea copiilor (renunțând la activitățile rutinei zilnice), și-au luat odraslele de mână și au simțit, cel puțin pentru o oră, ce-nseamnă să ai o legătură strânsă cu cel căruia i-ai dat viață.

În sala plină ochi, micuții nu-și mai clinteau privirea de pe scenă, așteptând, cu nerăbdare, să apară cineva care să le întrețină atenția și să le ofere porția de amuzament mult așteptată. Și, cum așteptarea are și răsplată, hop, deodată, cortina liniștii s-a lăsat, personajul lui Charlie Chaplin atrăgând privirile ca un magnet.

banner 1000 x 100 hd

Trucurile de magie, care mai de care mai ingenioase, i-au făcut pe cei prezenți să izbucnească în hohote. Partea mai interesantă a venit după momentul lui Chaplin, când trupa Kolorado-Blagojecic Liubisașa din Serbia i-a poftit pe copii pe scenă și le-a dat ocazia să se remarce în fața publicului. Astfel, unii dintre ei au cântat, alții și-au etalat coafurile ingenioase, iar pentru toate acestea, personajului lui Charlie Chaplin i-a revenit menirea să-i premieze pe cei mici cu diplome.

La final, îndrăgitul cuplu al desenelor animate, Mickey și Minnie Mouse, au fost înconjurați de piticii dornici să-i vadă îndeaproape, părinților revenindu-le menirea de a le face pe fotografii, căci niciunul din micuți nu clintea să părăsească sala de spectacol fără o fotografie care să marcheze momentul de neuitat.

03 britannia 1000 x 100 gif