Copil de 3 ani, în stare gravă! A ajuns la spital cu arsuri pe tot corpul!

Întreg personalul Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș a intrat în stare de alertă după ce ieri, în jurul prânzului, ambulanța a adus de urgență un băiețel de 3 ani în stare deosebit de gravă.

Copilul a tras o oală de apă clocotită de pe aragaz direct pe el, arsurile fiind pe tot corpul. Personalul medical a reușit să stabilizeze băiețelul și să-i acorde primul ajutor și a solicitat un elicopter SMURD care a transportat băiețelul la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri din București.

Mama copilului a fost în stare de șoc, neputând să-și explice cum băiețelul de numai 3 anișori a ajuns la oala de pe aragaz. În spital, lângă băiețel a stat tot timpul tatăl acestuia, care se află internat în spital și care a aflat despre nefericitul accident de la soție prin telefon. Familia din Turnu Ruieni are în întreținere 5 copii.

În cauză, Poliția Municipiului Caransebeș s-a autosesizat și efectuează cercetări privind modul în care s-a produs accidentul și de ce băiatul a fost lăsat nesupravegheat.

Sursă foto: telegrafonline.ro