Copiii nesupravegheați, victimele accidentelor

Din cauza neatenției atât a copiilor cât și a părinților, doi copii de grădiniță din Reșița și Caransebeș au fost accidentați după ce au traversat strada neregulamentar.

În cursul zilei de ieri, un copil în vârstă de trei ani a sărit în fața unei mașini ce mergea regulamentar pe o stradă din Caransebeș. Șoferul autoturimului nu a reușit să evite impactul, însă, după ce s-a asigurat că micuța are doar câteva răni ușoare ce nu necesită îngrijiri medicale, și-a continuat drumul.

Poliția a fost sesizată la fața locului și conducătorul auto a fost oprit la doar 100 de metri de locul accidentului. „În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, declară Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Tot ieri, un alt copil în vârstă de cinci ani s-a angajat în traversarea unei străzi din Reșița printr-un loc nemarcat și fără să se asigure, astfel fiind acroșat de o mașină. Totuși accidentarea a fost una ușoară, băiețelul a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa, însă starea lui nu a necesitat internarea.