FOTO: Copiii din Clisură, premiaţi în arte marţiale!

explo 1000x200

Oraşul Moldova Nouă s-a făcut remarcat anul acesta printr-un sport mai puţin practicat în zonă. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul unui grup de copii din oraş, care a obţinut rezultate deosebite la o competiţie de Ju-Jitsu, la nivel naţional.    

12 tineri legitimaţi la Clubul Sportiv „Yariko Dojo” din oraşul de la Dunăre şi-au reprezentat locul natal cu mândrie la cea de-a şasea ediţie a „Cupei Aquila” la Ju-Jitsu fight, desfăşurată la finele săptămânii trecute  la complexul sportiv „Marin Anastasovici” din Giurgiu. Bine pregătiţi, luptătorii din Clisura Dunării au arătat de ce sunt în stare şi s-au întors cu rezultate frumoase.

Aşa se face că, la categoria de vârstă U 9 ani ( -9 ani) -27 kg, Maia Dimitrovici a obţinut locul trei, Adriana Torma, locul cinci, şi Daiana Mandachi, locul şase. Pe locul trei a urcat şi Giorgiana Piştolea, la categoria U9 ani, -36 kg. În ceea ce priveşte categoria U12 ani, -44 kg, premiul trei a fost obținut de Lorena Viţan, locul patru de Andreea Sava, iar locul cinci de Alexandra Dimitrovici, tinerele Viţan şi Sava luptând împreună pentru medalia de bronz. Premierea a continuat cu locurile patru şi şase la categoria de vârstă U 15 ani: Saşa Găman, la -47 kg, iar Alexandru Torma la -56 kg. Meritul rezultatelor îi aparţine şi instructorului Oliver Sensei, de la clubul sportiv „Yariko Dojo”, din Moldova Nouă, care şi-a dat interesul în pregătirea copiilor.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157638637535474″]

„Cupa Aquila”, organizată la Giurgiu a adus la start peste 170 de sportivi, veniţi de la 14 cluburi de arte marţiale din ţară. Datorită numărului mare de concurenţi, competiţia a fost împărţită pe mai multe grupe de vârstă şi categorii de greutate, în urma cărora au rezultat 23 de probe. Evenimentul sportiv a beneficiat şi de prezenţa a 12 arbitri, dintre care trei de talie internaţională.

banner 970 x 250