Copiii de astăzi, liderii de mâine – schimbarea pe care vor să o vadă în lume!

Luna aprilie vine cu multe surprize pentru copiii Reșiței. Pentru că tinerii de astăzi înfruntă multe provocări: dificultăți cu încrederea, frică sau eșec și abuzuri, terapeuții vin în ajutorul acestora oferindu-le suport gratuit în cadrul unui amplu proiect ce se va desfășura la nivel mondial și de care se va bucura și municipiul Reșița. 

Evenimentul, aflat la cea de-a treia ediție, face parte din programul „Inițiativa Globală pentru Tineri John Maxwell Team” și are ca scop deservirea a peste 1 milion de copii și tineri din întreaga lume. Seria de manifestări, ce va fi organizată în orașele mari, dar și în zonele rurale, va începe în data de 1 aprilie și se va încheia pe 30 aprilie. Acestea vor cuprinde mai multe acțiuni comunitare cu subiecte variate ce vizează dezvoltarea personală, leadership-ul, anti-abuzul sau stima de sine.

Tinerii vor fi formați, inspirați și împuterniciți să aibă o imagine pozitivă de sine, să se respecte pe ei înșiși și pe ceilalți, să fie influențe pozitive și vor învăța că eșecurile pot conduce la succes. Aceste evenimente interactive în care teoria se va îmbina cu jocurile educative sunt GRATUITE și la ele pot participa toți copiii și grupurile de tineri cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani.

Tinerii din Reșița se vor afla sub îndrumarea psihoterapeutului Mihaela Stoica, membru certificat John Maxwell Team și deținătorul cabinetului de psihologie Freesia din Reșița, care va organiza acțiunea, în cadrul orelor de dirigenție, în mai multe școli din municipiu. „Prin inițiativa globală pentru tineret avem ocazia să influențăm copiii de astăzi, liderii de mâine. De la John Maxwell am învățat că noi ne dezvoltăm și învățăm zilnic, nu într-o singură zi. Obiectivul nostru este să trezim în tinerii de astăzi un interes intenționat și continuu în ceea ce privește dezvoltarea personală. Pe măsură ce membrii se implică în comunitățile lor pentru a face o diferență, vor avea loc evenimente peste tot în jurul lumii”, a declarat Mihaela Stoica.

Pentru mai multe informații, cei interesați pot accesa pagina www.YouthMax.ro sau pot apela numărul de telefon 0752 915 955.