Coordonatorul Pro România Oțelu Roșu părăsește organizația la câteva luni de la înființare

După ce a strâns mai mult de 200 de semnături pentru Pro România, fără a primi măcar o mulțumire, Eugen Barîngă a decis să meargă alături de partidul primarului din Oțelu Roșu, PSD. Luca Mălăiescu anunță că vor mai fi dezertări în perioada imediat următoare, chiar din Consiliul Local.

Nemulțumirea comisarului în rezervă este că, deși a pus umărul la organizarea de început a filialei locale Pro România în Oțelu Roșu, înscriindu-se pentru prima dată într-un partid, nu s-a simțit confortabil mai ales când nu a fost consultat la decizia conducerii de a-l propulsa pe fostul liberal Dan Sârbu în funcția de președinte Pro România Oțelu Roșu.

Primarul Luca Mălăiescu spune că oamenii vin în PSD și datorită relației sale de prietenie cu ei și pentru că văd că lucrurile merg în direcția bună. „Eu pot să anunț că azi dimineață Eugen Barângă a semnat adeziunea la PSD. Este un om integru, îl cunosc de mult timp și consider că este un câștig pentru organizația noastră. El este la pensie și îi place să se implice în activitățile partidului. Eu personal mă bucur și vă spun că oamenii aleg să meargă alături de cine consideră că-i reprezintă cel mai bine. Nu vreau să dau nume, dar vă spun că surprize vor mai fi și PSD Oțelu Roșu se va îmbogăți cu membri noi, atât de la PNL, cât și de la nou înființata Pro România”, ne-a declarat primarul social-democrat Luca Mălăiescu.

Edilul ne-a confirmat că în urmă cu câteva zile, în cadrul ședinței extraordinare de Consiliu Local, liderul grupului liberal a înaintat solicitarea de excludere a consilierului Dan Sârbu, care a ales să continue activitatea politică la Pro România.

banner 970 x 250