Controlul temperaturii! Autoritățile lugojene achiziționează termoscanere care vor fi amplasate în zonele aglomerate ale orașului

explo 1000x200

Primăria Municipiului Lugoj are în plan alocarea a circa 10.000 de euro pentru cumpărarea a trei termoscanere. Decizia a fost luată după ce soțul unei vânzătoare din Piața Agroalimentară „Timișul” a fost confirmat zilele trecute cu COVID-19, ceea ce a dus la izolarea persoanei care lucra în piață, închiderea și igienizarea boxei.

Primarul Francisc Boldea a anunțat că nu va închide piața, dar ca măsură suplimentară de siguranță va instala un termoscaner la intrarea în hală. Celelalte două vor fi amplasate la intrările din Primărie și la SPCLEP Lugoj.

Tot în cadrul unor alocări financiare de urgență, Primăria Municipiului Lugoj propune câteva noi măsuri pentru a sprijini unitățile de învățământ din oraș. Astfel, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local, care va avea loc săptămâna viitoare, va fi propusă alocarea sumei de 130.000 de lei pentru achiziționarea mai multor dispozitive inteligente destinate școlilor din Lugoj, pentru a facilita accesul elevilor la cursurile online.

banner 970 x 250