Control la un centru de vaccinare din Timișoara. Ce s-a întâmplat?

vaccinare

Prefectul de Timiș a dispus un control mixt la centrul de vaccinare amenajat la Incuboxx, în Timișoara, după ce a primit o sesizare potrivit căreia mai multe cadre medicale de acolo ar avea un comportament inadecvat. 

Sesizarea a fost transmisă autorităților locale și județene de unul dintre angajații centrului de vaccinare de la Incuboxx. Este vorba despre un medic colaborator care acuză atitudini sfidătoare ale colegilor săi, indecență în comportament, faptul că nu respectă normele de siguranță sanitară și procedurile interne.

Vizați de sesizarea medicului sunt coordonatorul centrului de vaccinare, un asistent și un registrator. Printre acuzațiile aduse se numără inclusiv faptul că în centrul de vaccinare s-ar fi făcut imunizări cu doza 3 înainte de termenul prevăzut de reglementările în vigoare

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Prefectul de Timiș a anunțat că a dispus un control la centrul de vaccinare, în urma sesizării primite.

„Au ajuns la Prefectură sesizări cu privire la comportamentul inadecvat al unor cadre implicate în procesul de vaccinare de la centrul IncuboXX. Între timp, au apărut imagini şi în presă. Am dispus un control mixt la faţa locului şi am transmis Nucleului Judeţean de Vaccinare că dacă se confirmă ceea ce sugerează pozele, nu mai vreau să-i văd pe cei vinovaţi implicaţi în niciun fel de acţiune privind vaccinarea şi testarea. Râdem, glumim, dar nu pe un subiect atât de dureros şi nu în timp ce ne mor cei apropiaţi.”, a transmis Mihai Ritivoiu pe Facebook.

banner 970 x 250