Continuă operațiunea „ghilotina” în centrul Timișoarei

ghilotina700

Operațiunea „ghilotina” continuă și în această săptămână. Primăria Timișoara anunță că se vor tăia cablurile aeriene din zona Pieței 700.

Primăria Timișoara informează că acțiunea de tăiere a cablurilor aeriene merge mai departe în zona Piața 700. Așadar, miercuri seara începe eliminarea firelor ilegale de la intersecția Gh. Dima – Gh. Lazăr, până la Piața Mărăști. Odată finalizat segmentul, se va interveni pe Str. Gh. Lazăr, până la Circumvalațiunii.

Echipele Societății de Transport Public din Timișoara (STPT) au finalizat lucrările de dezafectare a cablurilor aeriene amplasate ilegal de pe următoarele artere: Calea Aradului, Circumvalațiunii, Calea Sever Bocu (Lipovei), Str. Amurgului, Calea Martirilor, Str. Cluj, Str. Arieș, Str. Paris, Str. Brediceanu, Str. Nemoianu, Bulevardul Regele Mihai I (Republicii/Str. Sf. Ioan). Reamintim faptul că acțiunea demarată de către primărie la începutul acestui an va continua, având în vedere ignorarea de către furnizorii de servicii de comunicații electronice, a notificărilor și somațiilor transmise de către primărie cu privire la amplasarea în subteran a rețelelor aeriene ce le aparțin”, a transmis instituția.

1000x200 dacus 02

În cazul în care vremea va fi urâtă, operațiunea „ghilotina” va fi reprogramată.

publicitate si promovare online banner maxagro