Consum de droguri în plină stradă!

Polițiștii din Băile Herculane au identificat noaptea trecută doi bărbați, în zona 7 Izvoare, în timp ce consumau droguri lângă un autoturism parcat pe marginea drumului.

Noapte trecută, polițiștii din Băile Herculane s-au autosesizat cu privire la faptul că niște persoane ar deține și ar consuma substanțe interzise în plină stradă. Oamenii legii au depistat, în zona 7 Izvoare, doi bărbați de 27 și 42 de ani, ambii din județul Mehedinți, fumând lângă o mașină parcată pe marginea drumului.

„În urma verificărilor efectuate, au fost găsite o țigaretă confecționată artizanal și două recipiente din plastic conținând fragmente vegetale de culoare verde-oliv, susceptibile a fi substanțe interzise, toate fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, spun reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, cercetările fiind continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin.