Consultații oftalmologice gratuite pentru cărășeni

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

O caravană de doctori oftalmologi pornesc la drum pentru a oferi controale medicale gratuite în mai multe județe din țară. Anul acesta și Caraș-Severinul se află pe listă.

La mijlocul lunii iunie, în 22 și 23 iunie, caravana celor de la Vista Vision, o rețea europeană de clinici de oftalmologie, va ajunge în orașul de pe Bârzava. În aceste două zile, medicii caravanei vor controla orice reșițean care va trece prin Parcul Tricolorului începând cu ora 10.

Campania de anul acesta, «Preţuieşte-ţi vederea!», îşi propune să aducă la cunoştinţa oamenilor importanţa efectuării controlului oftalmologic anual, pentru tratarea şi mai ales prevenirea diferitelor afecţiuni oftalmologice, vederea fiind simţul pe care ne bazăm cel mai mult în viaţa de zi cu zi”, a explicat Daniela Nedovescu, manager executiv al Agenției Mots.

promovare banner maxagro

Clinica mobilă va poposi și la Caransebeș, în data de 19 iulie. Pentru a avea parte de o consultație oftalmologică gratuită, cărășenii trebuie să meargă în Parcul Tricolorului cu cartea de identitate. Acțiunea organizată la Reșița este realizată împreună cu Primăria orașului.

Campania a început cu orașele Lugoj și Buziaș, unde un număr de 300 de persoane au beneficiat de consultații. Iar în timpul campaniei de anul trecut, când colindată a fost zona Maramureșului, aproape 1500 de persoane au fost consultate.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/