Construiește cea mai bună versiune a ta! Andrei Roșu susține calea spre o viață mai sănătoasă la Universitatea de Vest Timișoara!

Andrei Roșu vine la UVT pentru a prezenta „7+7 obiceiuri practice pentru viața personală și profesională”. Andrei este primul om din lume care a finalizat circuitul șapte maratoane și șapte ultramaratoane pe cele șapte continente, dar și sportiv de anduranță, antreprenor, blogger, scriitor și vorbitor inspirațional.

Evenimentul va avea loc miercuri, 11 martie, de la ora 18.00, în Aula Magna.

Universitatea de Vest din Timișoara organizează în 24 mai evenimentul UVT Liberty Marathon, singurul maraton organizat de o universitate din România. Liberty Marathon își propune să fie un promotor al ideii de libertate prin sport, prin sănătate și prin cultivarea unui spirit independent.

În cadrul conferinței din 11 martie care îl are ca invitat pe Andrei Roșu vor fi atinse următoarele subiecte: Managementul și necesitatea schimbării; Atingerea și stabilirea obiectivelor; Gestionarea momentelor dificile, a succesului și eșecurilor; Importanța (auto)motivației, găsirea și menținerea acesteia pe termen lung.

Considerând rolul educațional al Universității de Vest din Timișoara, ne propunem să contribuim la formarea, respectiv dezvoltarea culturii sportive, învățând de la cei mai buni, motiv pentru care UVT continuă seria Conferințelor UVT Liberty Marathon, care abordează teme precum motivația pentru obținerea performanței, gestionarea succesului și eșecurilor, nutriție sportivă, stil de viață sănătos, pregătirea pentru alergare și multe altele”, a comunicat coordonatorul evenimentului, Ec. Dr. Laurențiu Georgescu.

Participanții la eveniment vor avea posibilitatea de a accesa programele de dezvoltare personală oferite de Andrei Roșu, între care amintim programul „SănătoskRosu – O nutriție sănătoasă, în 30 de zile”, respectiv “42kRosu – de la canapea la maraton, în 4 luni”.