Cărțile aduc primăvara la Bookfest Timișoara: peste 40.000 de volume cu reduceri de până la 50% și concert Ducu Bertzi!

Cea de-a noua ediție a Salonului de Carte Bookfest va aduce o ofertă editorială extraordinară: peste 40.000 de volume – majoritatea aflate la reducere față de prețul din librării, cărți pentru copii, auxiliare educaționale, dar și o variată gamă de titluri pentru toate interesele și toate buzunarele. De asemenea, programul evenimentelor va cuprinde peste 30 de lansări de carte și sesiuni de autografe!

Unii dintre cei mai importanți autori români ai momentului vin la Bookfest Timișoara, între 12 și 15 martie: Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici, Radu Paraschivescu, Cristian Presură, Tatiana Niculescu, Vlad Zografi, Mircea Mihăieș, Radu Pavel Gheo, Wilhelm Tauwinkl, Claudiu T. Arieșan,  Marcel Tolcea, Viorel Marineasa, Daniel Vighi, Cristian Pătrăşconiu, Robert Șerban și mulți alții.

În cele patru zile de Bookfest vor fi prezenți peste 40 de expozanți, printre care cele mai importante edituri din România — Art, Brumar, Cartea Românească Educațional, Corint, Curtea Veche Publishing, Datagroup, Didactica Publishing House, Fischer International, Herald, Humanitas, Humanitas Fiction, Linghea, Litera, Nemira, Niculescu, Nomina, Paralela 45, Polirom, Polydis, RAO, Trei, Editura Universității de Vest din Timișoara – distribuitori de carte precum Astro, Okian și librăria „La Două Bufnițe” din Timișoara, distribuitori de muzică (Byton), dar și distribuitori de jocuri interactive pentru copii precum Happy Color și Ludicus Games.

Totodată, iubitorii de muzică bună sunt așteptați la un concert al unui nume „cu greutate” din muzica românească. „Omul cu chitara”, Ducu Bertzi, este invitatul special al primei zile de Bookfest Timișoara pentru un concert extraordinar, care va începe la ora 18.30 și la care sunt așteptați toți cei care apreciază muzica folk, care au încă sensibilitate lirică și pe care Ducu Bertzi promite să nu-i dezamăgească.

Salonul de Carte Bookfest Timișoara va avea loc în perioada 12-15 martie, la Centrul Regional de Afaceri, în intervalul orar 10.00-20.00.