Constantin Nicolae, antrenorul anului în 2011

Direcţia pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin a dat publicităţii, odată cu topul celor mai buni sportivi în anul trecut, şi ierarhia antrenorilor care şi-au îmbogăţit cărţile de vizită în 2011 cu performanţe importante.

Comisia de întocmire a Topului 2011 Caraş-Severin, alcătuită din Mădălina Rădoi şi Dorin Voina, ambii reprezentanţi ai Direcţiei de Sport şi Tineret, Rusalin Fâc şi Ioan Stan, directorii CSM şi CSŞ Reşiţa, l-a desemnat pe Nicolae Constantin cel mai bun antrenor al judeţului în anul trecut. Prima poziţie pe podium i se datorează Alinei Vuc, care a câştigat bronzul la Campionatele Europene şi Mondiale de lupte pentru juniori, dar şi alte câteva medalii pe plan intern. Antrenorul emerit Adrian Dacica, ani la rând pe locul I, a fost nevoit să se mulţumească de data aceasta doar cu poziţia secundă. Podiumul este completat tot de un antrenor de lupte, Ilie Ene.

Topul echipelor
Ca în fiecare an, a fost întocmit şi un clasament al celor mai bune echipe din judeţ. Campioană naţională la 20 km marş, echipa CSM-Universitatea Reşiţa, alcătuită din Doru Ursu, Marius Cocioran şi Narcis Mihăilă, s-a clasat pe locul I. A fost secondată de echipa feminină de lupte de la CSM Reşiţa, medaliată cu bronz la Campionatele Naţionale. Locul trei le revine handbaliştilor de la echipa Liceului “Traian Vuia”.