Alina Vuc, numărul 1 în Caraş-Severin

Direcţia pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin a dat astăzi publicităţii clasamentul celor mai buni sportivi şi tehnicieni ai judeţului în 2011. Reprezentanţii secţiei de lupte de la CSM Reşiţa domină topul, la fel ca şi la ediţiile trecute.

Alina Vuc, singura medaliată a României la Campionatele Mondiale şi Europene de lupte pentru juniori, a fost cea mai bună sportivă a judeţului Caraş-Severin în 2011. Datorită medaliilor de bronz câştigate la Europenele de la Zrenjanin şi la Mondialele de la Bucureşti, eleva antrenorului Nicolae Constantin a fost desemnată şi sportiva numărul 1 a Federaţiei Române de Lupte. Podiumul Top Sport 2011 Caraş-Severin este completat de doi gimnaşti, Daniel Rădeanu şi Andrei Groza, ambii de la CSŞ Reşiţa. Primul a câştigat aurul la sol, iar cel de-al doilea, argintul la paralele, ambele performanţe fiind obţinute la Festivalul Olimpic European de Tineret.

Poziţiile patru şi cinci înseamnă şi ultimele rezultate importante la nivel internaţional, cu care se pot lăuda, în ordine, luptătorii Vlad Caraş (locul III la Campionatele Europene de cadeţi) şi Sebastian Uţă (locul V la Campionatele Europene de juniori). Locul şase este împărţit de luptătoarea Diana Mudrag şi atletul Marius Cocioran. Diana a câştigat titlul naţional la seniori, categoria 72 kg, în timp ce, Marius Cocioran este campionul României la 20 km marş seniori. Şi pe poziţia a şaptea a clasamentului se află tot doi sportivi, vicecampionul României la lupte, categoria 60 kg, Valentin Popescu, şi pugilistul Ovidiu Berceanu, medaliat cu argint la naţionalele de seniori de la Bacău. Pe locul opt şi-au făcut loc înotătoarea Daiana Şerboane, de la CSŞ Reşiţa, luptătorul Andrei Franţ şi pugilistul Alexandru Bibiricea. Nicoleta Ciuhurezu, o altă componentă a secţiei de lupte de la CSM Reşiţa, este a noua în top, iar ultima poziţie este împărţită de colegele sale, Petronela Glinţa, şi Roxana Năstruşnicu, ambele ocupante ale locului III la Campionatele Naţionale de senoiori, categoriile 59 kg, respectiv 67 kg.