Constantin Daicoviciu primește bani pentru finalizarea alimentării cu apă în comună!

bani

Puțin peste 250 de mii de lei au fost virați în contul Primăriei Constantin Daicoviciu de Ministerul Dezvoltării pentru decontarea lucrărilor aflate în derulare în comună, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Ministerul Dezvoltării a virat, zilele trecute, suma de 268.548.730,68 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 291 de obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Astfel, pentru etapa I, a fost plătită suma de 48.327.951,63 de lei, pentru 47 de obiective aflate în execuție, iar pentru etapa a II-a a programului au fost decontați 220.220.779,05 de lei, pentru 244 de proiecte de investiții. Din această sumă, Caraș-Severinul a primit 13.749.588,52 de lei, care s-au împărțit la 10 comune.

Primăria Constantin Daicoviciu este una dintre unitățile administrativ-teritoriale beneficiare a plăților făcute de Ministerul Dezvoltării, aceasta primind suma de 250.908 lei pentru plata lucrărilor efectuate prin PNDL.

„Tranșa de bani primită este pentru proiectul de alimentare cu apă a localităților Căvăran, Maciova, Peștere și Mâtnicu Mare. De fapt, este un proiect care se apropie de final. Noi avem stațiile de alimentare cu apă puse în funcțiune, avem apă pe rețelele de la Mâtnicu Mare, Maciova și Peștere. Acum doar așteptăm să primim avizul celor de la Apele Române pentru a face o subtraversare a râului Timiș pentru a putea alimenta cu apă și a patra localitate, Căvăran.”, ne-a declarat primarul comunei Constantin Daicoviciu, Daniel Boambeș.