Consiliul Local Oțelu Roșu a aprobat bugetul pentru două revelioane!

Cheltuielile de final de an de la bugetul local al Primăriei Oțelu Roșu au fost aprobate în ultima ședință a Consiliului Local. Despre ce sume este vorba?

Pentru festivalul de colinde s-au acordat 10.000 de lei, pentru proiecția filmului „Ghinionistul”, produs în Caraș-Severin, s-a alocat suma de 12.500 de lei, pentru focul de artificii ce va fi proiectat în Centrul Civic la cumpăna dintre ani s-a aprobat suma de 8.000 de lei și s-a mai votat alocarea a 8.500 de lei pentru „Revelionul pensionarilor” de la începutul anului viitor.

Potrivit primarului Luca Mălăiescu, acesta nu s-a gândit niciodată la un revelion în aer liber, pentru că orașul este mic și costurile sunt destul de mari. „Noi vom avea tradiționalul foc de artificii în centrul orașului la cumpăna dintre ani. Să știți că an de an vin peste 3.000 de oțelari pentru a marca momentul trecerii în noul an. Ei petrec la localurile din Oțelu Roșu, pe Valea Bistrei și cred că nu ar prinde bine un concert în aer liber”, spune primarul Mălăiescu.