Consiliul Local Lugoj discută despre vânzări și evaluări de terenuri, tarife și planuri de management în prima ședință ordinară a anului

Consiliul Local Lugoj se întrunește astăzi, de la ora 14.00, în prima ședință ordinară din 2020, în mapa aleșilor locali fiind 19 proiecte de hotărâre. Unul dintre acestea se referă la un proiect care până acum a rămas doar pe hârtie, podul rutier peste râul Timiș.

Celebrul pod are acum nevoie de o nouă aprobare pentru un studiu de fezabilitate, deviz general și indicatorii tehnico-economici. Acest lucru după ce în 2018 Primăria Lugoj a mai plătit 154.700 de lei pentru un alt studiu de fezabilitate legat de această investiție.

Aleșii locali vor mai discuta și despre aprobarea Planului de Management Strategic de Dezvoltare a Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj pentru perioada 2019-2023, stabilirea tarifelor minime de concesionare a terenurilor pentru anul 2020 și tarifelor minime de închiriere pentru spațiile cu altă destinație decât cea de locuință și terenuri, tot pentru anul 2020. Consilierii din opoziție vor încerca să determine aprobarea achiziției unor imobile construcții, aici fiind vorba despre clădirile fostei societăți de salubritate Salprest, scoase la licitație pentru suma de 100.000 euro.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Celelalte proiecte se referă la vânzări și concesionări de terenuri, structura rețelelor de învățământ preșcolar și însușirea unor rapoarte de evaluare a terenurilor.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/