Anesteziați de mișcările politice

Cele 44 de puncte de pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi au fost aprobate pe nerăsuflate. Aleşii nu au avut nimic de comentat, ci au făcut numai câte un amendament la proiectele de hotărâre depuse deja. Dicuţiile au început cu jumătate de oră mai târziu, din cauză că secretarul Lucian Bucur a întârziat.

Spre deosebire de şedinţa trecută, atunci când aleşii şi-au aruncat cuvinte grele şi s-au certat neîntrerupt mai bine de o oră, plenul de astăzi s-a derulat în condiţii decente. Ba mai mult decât atât, viceprimarul PD-L, Sorin Simescu, şi-a cerut scuze de la edilul-şef al Reşiţei că s-a aprins prea tare în urmă cu o lună şi a exagerat, poate, cu replicile dure. Reamintim că Sorin Simescu l-a făcut „mincinos” atunci pe primarul Mihai Stepanescu.

Singura nemulţumire a aleşilor locali a fost legată de CET, însă nu pentru că cei 3.500 de abonaţi nu ar avea gaz. „Aş dori să îl întreb pe domnul Marinescu de este aşa de frig în sala de şedinţe”, a spus în spirit de glumă Ioan Benga, consilierul local din partea PSD.

În ce priveşte principalul punct de pe ordinea, aşteptat de reşiţeni cu sufletul la gură, cel referitor la parcările cu plată, acesta a fost amânat pentru o şedinţă viitoare. În următoarele două săptămâni se face un studiu comandat de municipalitate.

 Rămâi cu Express de Banat şi citește în zilele următoare ce decizii au luat aleşii astăzi!