Consilierului local Vali Lupșa îi e silă! Să-i fie silă!

Alesul local a reacționat dur la adresa salvatorilor din Caraș-Severin plecați pe urmele unui bărbat la 13 ore de la momentul anunțării dispariției acestuia! Afară era ceață densă și temperatura mult sub minus zece grade!

Un apel la 112 a anunțat în data de 3 ianuarie, în jurul orelor 18:35, că în dimineața zilei anterioare un bărbat de 38 de ani a plecat de la un sălaș situat în Poiana Lunilor – Cheile Nerei și că de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. Din momentul sesizării, la nivelul Poliţiei s-a constituit echipa operativă care, în cursul nopţii trecute, s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări, după cum a transmis IPJ. Căutările bărbatului dispărut au început abia în această dimineață. La 13 ore de la anunțarea dispariției! De ce atât de târziu?! Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (ceaţă, zăpadă, teren accidentat), a explicat Jandarmeria din Caraș-Severin.

Păi nu tocmai în astfel de situații e nevoie de salvatori, de oameni pregătiți pentru a salva viețile celor aflați în dificultate?! Asta pare să se întrebe alesul PSD, Valentin Lupșa, într-o postare pe pagina sa de Facebook. „Nu pot să cred că am citit asta. Mi-e silă şi să-mi fie silă! Domnule primar, domnilor jandarmi, sper ca terenul accidentat să fie mai neted luni. Doamne-ajută să-l găsiţi pe bietul om în viaţă!”, a comentat consilierul local.

În cursul acestei dimineţi, după cum a informat Poliția,  au pornit pe urmele dispărutului 52 de persoane, dintre care 19 poliţişti, 7 jandarmi, 4 lucrători ISU şi 22 de voluntari din zonă. Până la această oră, fără rezultat!