„Consilierul” lui Frunzăverde a scăpat de arest! Nu şi de puşcărie!

Horia Vădrariu a fost pus astăzi în libertate de Curtea de Apel Timişoara, magistraţii ţinând cont de starea de sănătate a inculpatului!

Escroc dovedit, ieşit din puşcărie înainte de termen, individul care s-a apucat de intermediat şpăgi folosindu-se de numele şi influenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de cel puţin 30 de zile. Vădrariu nu a ajuns astăzi în sala de judecată deoarece se află internat de acum două zile în Spitalul Municipal Timişoara – secţia hematologie. Tocmai starea sa de sănătate pare să fi cântărit decisiv în hotărârea instanţei. Poliţistul de frontieră care încercase să-şi angajeze soţia, prin intermediul lui Vădrariu, ca asistentă medicală la Spitalul Judeţean din Reşiţa, bineînţeles, pe şpagă, rămâne în schimb în arest preventiv. El nu a contestat decizia instanţei de fond prin care măsura arestului fusese prelungită în cazul ambilor inculpaţi.

Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul Vădrariu nu are voie să comunice cu ceilalţi inculpaţi, dar nici cu martorii Sorca Marian, Mateş Marius Constantin, Ciobanu Laurenţiu Darian, Marşalic Jaro Norbert, David Pătru, Chisăliţă Vasile şi Iovanovici Iviţa. Vădrariu a primit şi permisiunea de a părăsi temporar imobilul unde locuieşte până la externarea din spital.

„Este o soluţie corectă, temeinică şi legală, intrăm în normalitate. Clientul meu se află în spital şi, probabil, astăzi va fi externat”, Cosmin Bolosin, avocat

Comments

  1. […] Escroc dovedit, ieşit din puşcărie înainte de termen, individul care s-a apucat de intermediat şpăgi folosindu-se de numele şi influenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de cel puţin 30 de zile. Vădrariu nu a ajuns astăzi în sala de judecată deoarece se află internat de acum două zile în Spitalul Municipal Timişoara – secţia hematologie. Tocmai starea sa de sănătate pare să fi cântărit decisiv în hotărârea instanţei. Poliţistul Sursă știre […]

  2. Podsekalnikov says:

    Ioi, alt imbolnavit subit pe baza de arest. Ati tras curent domn’ consilier? Beti un ceai de tei cica face bine la somn.