Consilierul local Dumitru Secășan și-a dat demisia. Vezi cum motivează decizia!

Deși suntem la jumătatea mandatului, forul local are parte de schimbări. Alesul PNL, dar pe lista Uniunii Social Liberale, și-a prezentat demisia în cursul zilei de astăzi.

Fără explicații prea multe date colegilor din plen, managerul Spitalului Județean de Urgență din Reșița, Dumitru Secășan, a declarat pentru www.expressdebanat.ro că motivul care a stat la baza deciziei sale a fost volumul mare de muncă. „Volumul de muncă de la spital este atât de mare, iar eu fiind un personaj extrem de stabil nu am mai reușit să mă achit de datoriile mele față de cetățeni. Am lipsit de la ședințe, de la comisii, astfel că volumul de muncă nu mi-a mai permis să îmi derulez activitatea așa cum ar fi fost firesc. Problemele administrative s-au înmulțit, iar cele financiare devin din ce în ce mai acute. E nevoie de un timp mai mare alocat de toată administrația spitalului pentru soluționarea acestora”, a spus fostul ales local.

Deși se află deja la al treilea mandat de consilier, directorul spune că ar fi regretat dacă ar fi rămas în forul legislativ al Reșiței, întrucât nu și-ar fi îndeplinit atribuțiile așa cum ar fi trebuit și așa cum l-au mandatat cetățenii să o facă.

Locul rămas vacant ar urma să fie ocupat, potrivit listei USL de la alegerile din 2012, de social-democratul Mirel Sabo, de profesie contabil. Acesta a ocupat locul 15 pe lista Uniunii Social Liberale, însă rămâne de văzut dacă liberalii vor ceda în fața PSD, care odată cu validarea lui Sabo pe funcție ar deține o majoritate lejeră în plen.