Consilierul județean Raul Olajos susține platforma ia-lebanii.ro

raul olajos sustine confiscarea averilor nejustificate
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Platforma este susținută de europarlamentarul Vlad Gheorghe și promovată pe corturi electorale amplasate în Timișoara. 

Platforma ia-lebanii.ro a fost inițiată de europarlamentarul român Vlad Gheorghe (USR), membru în Grupul Renew Europe. Inițiativa se referă la confiscarea averilor nejustificate, a „celor care comit fapte de corupție, precum și a familiei lor, dacă în urma unei investigații separate din partea autorităților competente se constată că averea lor nu poate fi justificată”. 

cort electoral al europarlamentarului vlad gheorghe in timisoara

Consilierul județean Raul Olajos susține inițiativa.

1000x100 (4)

„Cu Vlad Gheorghe mă știu din perioada USR-PLUS. După cum probabil știe lumea, era considerat «nicușorist» în celebrele facțiuni ale USR, iar la rugămintea lui, vizavi de inițiativa «ia-le banii» pe care o susține și o promovează peste tot în țară, am achiesat la ideea de a fi alături de el în acest proiect și pe aceste corturi. Cred într-o abordare de genul acesta frontală, onestă și directă. Aceasta este povestea apariției mele pe corturile lui Vlad Gheorghe. O co-simțire și o simetrie de perspective vizavi de această platformă și nimic altceva.”, a declarat Raul Olajos.

Pentru această inițiativă cetățenească, europarlamentarul își propune să strângă un milion de semnături în România și UE.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/