Consilierul județean PSD Alexandru Iovescu, reales coordonator PES activists Timiș

pes activists timis, timisoara 2023
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

TIMIȘOARA. Prim-vicepreședintele PES activists România, Alexandru Iovescu, a fost reales să coordoneze și activitatea județeană a organizației PES activists Timiș.

Sâmbătă, la Timișoara, în prezența a celor peste 300 de activiști social-democrați prezenți la Muzeul de Transport Public „Corneliu Mikloși”, Alexandru Iovescu, liderul consilierilor județeni PSD a fost votat în calitatea de coordonator al PES activists Timiș pentru următorii patru ani.

„Voi continua să reprezint această organizație din calitatea de coordonator, una care mă onorează și mă responsabilizează! Le mulțumesc colegilor mei pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat pentru continuarea acestui mandat și pentru promovarea valorilor europene în țara noastră.”, a declarat coordonatorul PES activists Timiș, Alexandru Iovescu.

pes activists timis, timisoara 2023 (4)

Din echipa de conducere a organizației fac parte vicepreședinții Abel Țucu, Adrian Lungu, Cristina Kovacs, Ghizela Kanalas, Ionuț Adrian Mițiți, Flavius Stoica; Oana Mirela Marcu – secretar general; Dana Claudia Gheorghian – secretar executiv; membri: Andrei Navrea, Bogdan Vlad Miculescu, Ioan Traian Românu, Raul Valentin Pop, Silviu Dumitrescu și Vlad Selea. Noua conducere a fost aleasă și în prezența colegilor din PES activists Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Bihor și Dolj.

În cadrul evenimentului a avut loc și conferința „Provocările europene și viziunea social-democrată pentru viitor”. A fost un dialog între societatea civilă și reprezentanți de la cel mai înalt nivel al social-democrației din țara noastră, pentru generarea unor răspunsuri la provocările actuale cu care se confruntă Uniunea Europeană.

Societatea civilă a fost reprezentată în cadrul conferinței de dr. Alexandru Jădăneanț, decanul Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării de la Universitatea de Vest din Timișoara și de profesorul și jurnalistul Marcel Tolcea. Reprezentanții social-democrați au fost președintele PSD Timiș și președinte al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, președintele PES activists România și europarlamentar, Victor Negrescu și secretarul general al PES activists România și secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, Janina Sitaru.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/